ΜΙΛΑΝ

Κακά: "Θα μου άρεσε να παίξω στην Αγγλία"

Κακά: "Θα μου άρεσε να παίξω στην Αγγλία"
New Image

Την αποκάλυψη ότι θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του σε μία εκ των Μάντσεστερ ή Άρσεναλ άν έφευγε από τη Μίλαν, έκανε ο Βραζιλιάνος μέσος των "ροσονέρι"

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος με σημερινές του δηλώσεις στο περιοδικό "Esquire" , πέρα από την Ισπανία και η Αγγλία είναι μία χώρα που θα λάτρευε να παίζει, δίνοντας ένα προβάδισμα στις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ έναντι σε Λίβερπουλ και Τσέλσι.
"Είμαι πολύ χαρούμενος στη Μίλαν, και δεν περιμένω να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Όμως αν θέλετε να μιλήσουμε υποθετικά εάν ήταν να φύγω κάποτε, θα το έκανα για να πάω σε μία ομάδα αναλόγου επιπέδου, και νομίζω ότι κάτοιο μπορεί να γίνει μόνο αν πάω σε Ισπανία και Αγγλία", τόνισε ο περσινός πρώτος σκόρερ του Τσάμπιονς Λιγκ για να συνεχίσει:

"Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μία υπέροχη ομάδα. Μου αρέσει επίσης και η Άρσεναλ. Όσο για την Τσέλσι και τη Λίβερπουλ, είναι ομάδες περισσότερο προσκολλημένες στην τεχνική.

Βασίζονται στην σταθερότητα και την οργάνωση. Ίσως να είναι λιγότερο δημιουργικοί, όμως έχουν καλούς προπονητές. Θαυμάζω ιδιαίτερα τον Ράφα Μπενίτεθ".






TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ