MEDIA

Τηλεοπτικό πρόγραμμα: Πού θα δείτε τις κρίσιμες ρεβάνς Άρη, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Εθνική

Στιγμιότυπο από το Ολυμπιακός - Σλόβαν στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League
Στιγμιότυπο από το Ολυμπιακός - Σλόβαν στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League EUROKINISSI

Τριπλή ευρωπαϊκή μάχη δίνουν την Πέμπτη (11/08) Άρης, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για την πρόκριση σε Conference League και Europa League δημιουργώντας ένα πλούσιο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις των τριών αναμετρήσεων.

Τρεις κρίσιμες μονομαχίες διεξάγονται το βράδυ της Πέμπτης (11/8), με τον Άρη, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να δίνουν μάχη για να εξασφαλίσουν τη συνέχεια της ευρωπαϊκής τους πορείας.

Ο Άρης και ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσουν τις Μακάμπι Τελ Αβίβ και Σλάβια Πράγας αντίστοιχα στο Κλ. Βικελίδης και το Απ. Νικολαΐδης, προκειμένου να πάρουν την πρόκριση στα playoffs του Europa Conference League. Αμφότεροι καλούνται να γυρίσουν τον διακόπτη και το εις βάρος του 2-0 από τα πρώτα παιχνίδια.

Στις 21:30 ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει την παραμονή του στο Europa League στην εκτός έδρας ρεβάνς με τη Σλόβαν (1-1 στο Γ. Καραϊσκάκης).

Στις 20:30 επίσης η Εθνική μπάσκετ δίνει το δεύτερο φιλικό της με αντίπαλο την Ισπανία, αυτή τη φορά στη Μαδρίτη.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα:

  • 20:30 Φιλικό: Ισπανία - Ελλάδα / ΕΡΤ3
  • 20:30 Europa Conference League: Παναθηναϊκός - Σλάβια Πράγας / COSMOTE SPORT 2 HD
  • 21:00 Europa Conference League: Άρης - Μακάμπι Τελ Αβίβ / Novasports Prime
  • 21:30 Europa League: Σλόβαν - Ολυμπιακός / COSMOTE SPORT 1 HD
TAGS MEDIA ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE EUROPA LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ