ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τικίνιο: "Το πίστευα και το πέτυχα, αφιερώνω το γκολ στον εαυτό μου"

Ο Τικίνιο του Ολυμπιακού
Ο Τικίνιο του Ολυμπιακού INTIME SPORTS

Ο Τικίνιο, ο λυτρωτής του Ολυμπιακού, στις δηλώσεις του μετά τη νίκη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε τόνισε ότι πίστευε στο γκολ του και το αφιερώνει στον εαυτό του, γιατί έχει δουλέψει πολύ.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 της Φενέρμπαχτσε με γκολ του Τικίνιο στο 90ο λεπτό. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV ανέφερε πως πίστευε στο γκολ που πέτυχε, ενώ το αφιερώνει στον εαυτό του για τη δουλειά που έχει κάνει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τικίνιο:

Για το γκολ του: "Ήμουν προετοιμασμένος για το παιχνίδι, είχε προπονηθεί όλη την εβδομάδα, το πίστευα όταν μπήκα και το πέτυχα. Είμαι ευτυχισμένος, αλλά μετράνε περισσότερο οι τρεις βαθμοί. Το θέλαμε και το αξίζαμε".

Για την προετοιμασία της ομάδας του: "Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι, ήταν αναμενόμενο ότι θα κάναμε καλύτερο. Θα ήταν άδικο εάν χάναμε, γιατί δουλέψαμε πολύ. Είχαμε τον έλεγχο, είναι στο παρελθόν πλέον και την Κυριακή έχουμε την επόμενη μάχη".

Για το παιχνίδι σε σχέση με την ήττα κόντρα στην Άιντραχτ: "Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία. Το σημερινό ήταν το παιχνίδι μας, αυτό με την Άιντραχτ όχι. Δίκαιο αυτό που συνέβη σήμερα και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι".

Για το πού αφιερώνει το γκολ: "Το αφιερώνω στον εαυτό μου, έχω δουλέψει πολύ για να είμαι εδώ, τα δίνω όλα. Το πίστευα και γι' αυτό το αφιερώνω στον εαυτό μου".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ