ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι γράφουν τα ξένα ΜΜΕ για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα

Ο Λιονέλ Μέσι είναι το... τιμώμενο πρόσωπο στις αναφορές των ξένων ΜΜΕ για το ντέρμπι στη Μαδρίτη. "Αρχίζει το πρωτάθλημα", αναφέρει χαρακτηριστικά η "Marca".

Ο Καρίμ Μπενζεμά πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της Ρεάλ και προκάλεσε εφιάλτες στην άμυνα της Μπαρτσελόνα στο διάστημα που αγωνίστηκε (“θυσιάστηκε” όταν η ομάδα του έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Ράμος) όμως αυτά τα γκολ δεν ήταν αρκετά να δώσουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας στους Μαδριλένους.

Διαβάστε από το Sport24.gr τα σημερινά πρωτοσέλιδα του ξένου αθλητικού Τύπου.

Και αυτό γιατί στο χορτάρι του Μπερναμπέου βρέθηκε και ο δήμιος των “μερένγκες”, Λιονέλ Μέσι , ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ (έφτασε τα 21 συνολικά κόντρα στην μεγάλη αντίπαλο της Μπαρτσελόνα) και οδήγησε την ομάδα του σε θρίαμβο με 4-3, αποτέλεσμα που της επιτρέπει να διεκδικεί πλέον επί ίσοις όροις τη φετινή La Liga.

Τι δήλωσαν για το ντέρμπι οι Τάτα Μαρτίνο, Κάρλο Αντσελότι αλλά και οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Σέρχιο Ράμος.

Ο 26χρονος Αργεντίνος σούπερ σταρ τράβηξε μάλιστα πάνω του τα περισσότερα βλέμματα όσον αφορά στα πρωτοσέλιδα των ΜΜΕ που ασχολήθηκαν με το Clasico. Δείτε τα:

Marca : “Αρχίζει το πρωτάθλημα”

Sport: “Ο Μέσι διαλύει τη Μαδρίτη. Ένδοξο χατ τρικ του Λέο”

Mundo Deportivo: “Ντελίριο”

Corriere dello Sport: “Μάθημα ποδοσφαίρου. Τι θέαμα στην Ισπανία. Η Μπάρτσα νικάει τη Ρεάλ με ένα εκπληκτικό 4-3”

Tuttosport: “Ένα τρελό Clasico. Θριαμβεύει ο Μέσι”

Equipe: “Mέσι 3 – Μπενζεμά 2”

As: “Ποδοσφαιρική καταιγίδα. Τρία πέναλτι, επτά γκολ, μία αποβολή και πολλές συγκινήσεις”

Olé: “Ρεάλ 3 – Μπαρτσελόνα 4. Μέσι, Μέσι, Μέσι”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ