ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ράμος: "Προσχεδιασμένο το αποτέλεσμα"!

Ράμος: "Προσχεδιασμένο το αποτέλεσμα"!

Ο Σέρχιο Ράμος εξαπέλυσε μύδρους κατά του Ουντιάνο Μαγένκο μετά την ήττα της Ρεάλ, λέγοντας πως χάρισε τη νίκη στη Μπαρτσελόνα. "Δεν άγγιξα τον Νεϊμάρ", δήλωσε ο Ισπανός μπακ.

"Το πέναλτι του Κριστιάνο ήταν εκτός περιοχής. Στη φάση με το πέναλτι του Ινιέστα, υπάρχει επαφή με τον Τσάμπι Αλόνσο αλλά δεν είναι πέναλτι. Στη φάση που αποβλήθηκα ο Νεϊμάρ ήταν αυτός που έψαχνε την επαφή ενώ ξεκίνησε από θέση οφσάιντ.

Διαβάστε επίσης τα παράπονα που έκανε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο για το διαιτητή του Clasico.

Πάντα τα ίδια γίνονται. Δεν άγγιξα τον Νεϊμάρ αλλά δεν υπάρχει καμία ουσία να κάτσουμε να το συζητήσουμε καθώς δεν αλλάζει τίποτα", τόνισε έξαλλος ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος κόντρα στη Μπαρτσελόνα το βράδυ της Κυριακής αντίκρυσε την 19η κόκκινη κάρτα της καριέρας του.

Ράμος: "Προσχεδιασμένο το αποτέλεσμα"!

Δεν σταμάτησε όμως εκεί όσον αφορά στην επίθεσή του κατά του Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγένκο, καθώς συμπλήρωσε: "Είναι ντροπή αυτό που έγινε όμως κάποια πράγματα είναι προσχεδιασμένα και δεν μπορείς να τα βάλεις μαζί τους.

Όλοι είδαν τι συνέβη απόψε. Θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι από το ματς αλλά φύγαμε με άδεια χέρια. Στη φάση που μου δόθηκε κόκκινη κάρτα, εγώ σταμάτησα καθώς προτιμούσα να γίνει το 3-3 παρά να δοθεί πέναλτι και να αποβληθώ.

Ράμος: "Προσχεδιασμένο το αποτέλεσμα"!

Ελπίζω να μη συναντήσουμε ξανά μέχρι το τέλος της σεζόν αυτόν τον διαιτητή".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ