STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τι έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Τριτσώνης

Τι έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Τριτσώνης

Διαβάστε τι έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Σταύρος Τριτσώνης για τα όσα διαδραματίστηκαν στο ΟΑΚΑ λίγο πριν το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό.

Ουσιαστικά ο διαιτητής του αγώνα αναφέρεται στα όσα έγιναν και τον οδήγησαν στην απόφαση να διακόψει το ματς και να κλείσει το φύλλο.

Συγκεκριμένα στο φύλλο αγώνα γράφτηκε:

"Στο 88ο λεπτό κι ενώ σκόραρε η ομάδα του Πανθρακικού μπήκαν με καδρόνια, πέτρες, σίδερα κι ότι άλλο έβρισκαν στο δρόμο τους και μας κυνήγησαν. Οι ποδοσφαριστές, οι άνθρωποι των ομάδων και όλοι οι υπόλοιποι έτρεξαν προς τη φυσούνα, όπου μας πρόλαβαν και μας χτύπησαν. Εκεί τραυματίστηκε ο Φουσέρο και ο εκπρόσωπος του Πανθρακικού Χάρης Μαυρομάτης.

Υπήρξε ποδομάτημα. Πολλοί προσπάθησαν να εισέλθουν στα αποδυτήρια. Μετά από λίγο όταν βγήκα ξανά στον αγωνιστικό χώρο διαπίστωσα ότι γινόταν χαμός. Έλειπαν σημαιάκια, δίχτυα και επικρατούσε μια εικόνα πολέμου. Όλα ήταν γυαλιά καρφιά.

Έγινε προσπάθεια στη συνέχεια από ανθρώπους εκτός αρμοδιότητας να μπουν στα αποδυτήρια. Δεν τα κατάφεραν κι έτσι έκλεισα το φύλλο αγώνος".

Δείτε το βίντεο:

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ