SERIE A

Θρήνος για Πραντέλι

Θρήνος για Πραντέλι
prandelli01g

Πενθεί ο προπονητής της Φιορεντίνα για το χαμό της γυναίκας του, Μανουέλα Κάφι, που απεβίωσε τη Δευτέρα μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο

O τεχνικός των βιόλα δεν κάθησε στον πάγκο την Κυριακή όταν η ομάδα έπαιζε στην Καλαβρία κόντρα στη Ρετζίνα με την επίσημη δικαιολογία να μην έχει να κάνει με την κατάσταση της υγείας της συζύγου του, αλλά με δικό του πρόβλημα. Ο θάνατος της τη Δευτέρα αποκάλυψε και τους αληθινούς λόγους της απουσίας του από το πρόσφατο ματς της Φιορεντίνα .
Ο Πραντέλι ήδη από το καλοκαίρι του 2004 είχε αρνηθεί να κάτσει στον πάγκο της Ρόμα για να σταθεί στο πλευρό της γυναίκας του που ήταν αντιμέτωπη με τον καρκίνο σε μια μάχη που κράτησε χρόνια και έλαβε τέλος τη Δευτέρα. Ο 24χρονος γιος του Πραντέλι είναι στο επιτελείο της Φιορεντίνα και εργάζεται μαζί με τον πατέρα του.

Η ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συμπαρίσταται στον Πραντέλι: "Ο πρόεδρος, το συμβούλιο, όλο το προσωπικό και ο σύλλογος εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια του για τον θάνατο της Μανουέλα και συμπαρίσταται στον πόνο για την απώλεια της οικογένειας Πραντέλι"

Η κηδεία της Μανουέλα Πραντέλι θα γίνει την Τετάρτη και η παρουσία του τεχνικού της Φιορεντινα τόσο στο ΟΑΚΑ την Πεμπτη για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, όσο και το προσεχές διήμερο για τη Serie A κόντρα στην Ίντερ είναι εξαιρετικά αμφίβολες.




TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ