STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Θρασύβουλος-Ολυμπιακός 0-2

Θρασύβουλος-Ολυμπιακός 0-2
Ντιόγκο-Φυλή-Θρασύβουλος

O πρωταθλητής Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Θρασύβουλου στη Φυλή, στο αποχαιρετιστήριο ματς πρωταθλήματος για τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς

Μετά από ένα άκρως υποτονικό πρώτο 45λεπτο όπου κυριάρχησαν τα πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες και οι καλές φάσεις αντίθετα ήταν πολύ λίγες (ο Αντώνης Νικοπολίδης ήταν πάντως φύλακας-άγγελος για τους "ερυθρόλευκους" καθώς έκανε δύο εξαιρετικές επεμβάσεις στο τελευταίο δίλεπτο σε ισάριθμες προσπάθειες του Αμπράμοβιτς), ο Ολυμπιακός πάτησε... γκάζι στην επανάληψη και έφτασε δίκαια στην κατάκτηση των τριών πόντων.
Μετά από πολιορκία αρκετής ώρας στα καρέ του Θρασύβουλου, ο Ματ Ντάρμπισιρ άνοιξε το σκορ στο 65' με υπέροχη ατομική ενέργεια που ολοκλήρωθηκε με σουτ-δυναμίτη μέσα από την περιοχή (είχε περάσει στο ματς τέσσερα μόλις λεπτά νωρίτερα, μαζί με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς), ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε από την άσπρη βούλα ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος έφτασε τα 14 γκολ στο πρωτάθλημα και μοιράστηκε την πρωτιά των σκόρερ με τον Ίσμαελ Μπλάνκο της ΑΕΚ.

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο, οι Πειραιώτες είχαν ευκαιρίες για ένα ακόμα γκολ (αποκορύφωμα το σουτ στο δοκάρι από τον Ντάρμπισιρ), με τον αρχηγό της ομάδας Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς να ολοκληρώνει νικηφόρα την καριέρα του στα ελληνικά γήπεδα σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η τρίτη νίκη του Ολυμπιακού σε ισάριθμες επισκέψεις του στο γήπεδο της Φυλής, καθώς είχε επικρατήσει εκεί και για το θεσμό του Κυπέλλου πέρυσι (3-2), αλλά και τη σεζόν 2005-06 (2-0).
Οι συνθέσεις των ομάδων
Θρασύβουλος (Ζόραν Γέφτοβιτς): Πεσάνια, Μίχος, Μανωλάς, Ν.Βασιλείου, Ασημάκης (66' Σερέπας), Μαυρογενίδης (55' Μπαριέντος), Χετεμάι, Λιαπάκης, Τραΐκοβιτς, Αμπράμοβιτς (79' Παναγιωτάκος), Κατσίκης

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Ζεβλάκοβ, Άντζας, Λεονάρντο (46' Ντομί), Γκαλέτι, Ντουντού, Γ.Παπαδόπουλος, Λέτο (61' Τζόρτζεβιτς), Ντιόγκο (61' Ντάρμπισιρ), Όσκαρ

Διαιτητής: Γ.Σταθόπουλος (Αχαΐας)

Βοηθοί διαιτητή: Δ.Γούκος (Ηπείρου), Κ.Δάλλας (Ηπείρου)

4ος διαιτητής: Κ.Γιαννόπουλος (Αθηνών)

Γκολ: Ντάρμπισιρ (65'), Γκαλέτι (74' πεν.)

Κίτρινες κάρτες: Μπαριέντος (90')

Κόκκινες κάρτες: -

Με μια ματιά
Στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του Θρασύβουλου στην Σούπερ Λίγκα, μιας που θα αγωνίζεται από τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Β' Εθνική, ο Ζόραν Γέφτοβιτς παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 4-4-2.

Κάτω από τα δοκάρια κάθησε ο Πεσάνια, ενώ την αμυντική τετράδα των "πρασίνων" συνέθεσαν από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Μίχος, Μανωλάς, Ν.Βασιλείου και Ασημάκης.

Οι Χετεμάι και Λιαπάκης ήταν οι δύο παίκτες στο χώρο του κέντρου, ενώ Μαυρογενίδης και Τραΐκοβιτς τοποθετήθηκαν στην δεξιά και την αριστερή πτέρυγα της μεσαίας γραμμής αντίστοιχα. Όσο για το επιθετικό δίδυμο, αυτό αποτελούνταν από τους Αμπράμοβιτς και Κατσίκη.

Από την πλευρά του, ο Ερνέστο Βαλβέρδε παρέταξε τον πρωταθλητή Ολυμπιακό με σύστημα 4-4-2. Ο Αντώνης Νικοπολίδης πήρε θέση κάτω από τα γκολποστ, ο Τοροσίδης ανέλαβε το δεξί άκρο και ο Λεονάρντο το αριστερό, ενώ Άντζας και Ζεβλάκοβ ήταν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Οι Ντουντού και Γιάννης Παπαδόπουλος ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ Γκαλέτι και Λέτο κάλυψαν τις δύο πτέρυγες της μεσαίας γραμμής. Στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Ντιόγκο, έχοντας ως παρτενέρ λίγο πιο πίσω του τον Όσκαρ.

Λίγο το γεγονός ότι η σκέψη των παικτών του Ολυμπιακού βρισκόταν κυρίως στον επικείμενο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ, λίγο το ότι το ματς με τον ουραγό Θρασύβουλο δεν είχε ουσιαστικό βαθμολογικό αντίκρυσμα, το αποτέλεσμα ήταν το ματς μεταξύ των ουραγών και του πρωταθλητή Ελλάδας να μην έχει να παρουσιάσει τίποτα το ουσιαστικό στο πρώτο 20λεπτο, με κύριο χαρακτηριστικό τον αργό ρυθμό και τα αρκετά -αβίαστα- λάθη εκατέρωθεν.

Οι "ερυθρόλευκοι" μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και έκλεισαν τον Θρασύβουλο στην περιοχή του στο πρώτο πεντάλεπτο, διάστημα στο οποίο κέρδισαν μάλιστα τρία κόρνερ, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με τον ρυθμό να πέφτει αισθητά και το πρώτο σουτ άξιο αναφοράς να καταγράφεται στο 19', με τον Κατσίκη να το επιχειρεί από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά η μπάλα να καταλήγει χωρίς δυσκολία στην αγκαλιά του Νικοπολίδη.

Μετά το πρώτο άκρως νωχελικό 20λεπτο, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν κάπως... διάθεση και στροφές, και έτσι στο δίλεπτο 24-25 απείλησαν σοβαρά δύο φορές έχοντας ως πρωταγωνιστή και στις δύο περιπτώσεις τον ιδιαίτερα ορεξάτο Σεμπάστιαν Λέτο.

Στο 24' και μετά από χαμηλή σέντρα του Λέτο (με το δεξί πόδι) από τα αριστερά, ο Πεσάνια δεν πρόλαβε να μπλοκάρει καθώς έκανε προβολή ο Χετεμάι, και μετά τη σύγχυση που δημιουργήθηκε ο Μανωλάς απομάκρυνε με δύναμη πριν δημιουργηθεί κάποιος κίνδυνος από μία ανύποπτη φάση.

Ένα λεπτό αργότερα ο Αργεντινός βρέθηκε σε θέση αριστερά στο ύψος της μεγάλης περιοχής και έγινε αποδέκτης της μπάλας από ωραίο γύρισμα του Όσκαρ, για να στείλει με αριστερό σουτ τη μπάλα ελάχιστα πάνω από το δοκάρι του Πεσάνια.

Παρά το γεγονός ότι οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν "μάγευαν" με την απόδοσή τους, ήταν εμφανώς καλύτεροι από τον αντίπαλό τους, και στο 34' δημιούργησαν την δεύτερη καλή τους ευκαιρία, αυτή τη φορά από στημένη φάση. Ο Γκαλέτι εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο προωθημένος Τοροσίδης έπιασε την κεφαλιά μέσα από τη μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πεσάνια.

Ο Ολυμπιακός συνέχιζε να έχει τον έλεγχο και στο 41' έφτασε και πάλι στα αντίπαλα καρέ, χωρίς πάντως επιτυχία στην τελική προσπάθεια. Μετά από λάθος μεταβίβαση στο χώρο του κέντρου από πλευράς γηπεδούχων, ο Λέτο βγήκε στην κόντρα και έκανε σέντρα με το αριστερό προς τον Γκαλέτι, με τον Αργεντινό να πιάνει την κεφαλιά λίγο πιο μέσα από τη μεγάλη περιοχή αλλά να στέλνει τη μπάλα έξω από την εστία του Πεσάνια.

Στο τελευταίο πάντως δίλεπτο του αγώνα (44'-45') οι ρόλοι αντιστράφηκαν, με τους παίκτες του Θρασύβουλου να απειλούν και τον Αντώνη Νικοπολίδη να μετατρέπεται από... θεατής της αναμέτρησης σε κεντρικό σημείο αναφοράς για την ομάδα του με δύο δύσκολες και καθοριστικέςεπεμβάσεις.

Η αρχή έγινε στο 44', με τον Μανωλά να πιάνει την πρώτη κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ και τον Αμπράμοβιτς να παίρνει τη δεύτερη από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά τον Νικοπολίδη να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να μπλοκάρει σταθερά.

Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, ο Αμπράμοβιτς βγήκε τετ α τετ από θέση αριστερά μέσα στην περιοχή με τον Νικοπολίδη, όμως ο πορτιέρο των "ερυθρολεύκων" του έκλεισε έξυπνα το οπτικό πεδίο και απέκρουσε με το σώμα για να στείλει τη μπάλα εκτός εστίας (δόθηκε άουτ αντί για κόρνερ, καθώς ο διαιτητής Σταθόπουλος δεν αντιλήφθηκε την παρέμβαση του Έλληνα γκολκίπερ).

Ο Θρασύβουλος είχε την πρώτη επικίνδυνη επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ, με την κεφαλιά του Χετεμάι στο 47' μετά από εκτέλεση κόρνερ να περνάει άουτ, όμως ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που κυριάρχησε απόλυτα στη συνέχεια, δημιουργώντας αρκετές καλές ευκαιρίες μέχρι το 60ο λεπτό.

Στο 50' ο Ντιόγκο βγήκε τετ α τετ με τον Πεσάνια, όμως ο γκολκίπερ του Θρασύβουλου πρόλαβε με την έξοδο και του πήρε τη... μπουκιά από το στόμα, στο 52' ο Όσκαρ (μετά από έξυπνη κάθετη πάσα του Άντζα) έστειλε με διαγώνιο δεξί σουτ εντός περιοχής τη μπάλα έξω από το δεξί δοκάρι, στο 54' ο Πεσάνια απέκρουσε με γροθιές σουτ από το ύψος του κόρνερ από τον Λέτο, ενώ η "πολιορκία" συνεχίστηκε στο 56', με το δυνατό αριστερό σουτ του Γιάννη Παπαδόπουλου εκτός περιοχής να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 61', ο Ερνέστο Βαλβέρδε προχώρησε σε διπλή αλλαγή, περνώντας τους Τζόρτζεβιτς (τελευταίο ματς πρωταθλήματος στην καριέρα του) και Ντάρμπισιρ στη θέση των Λέτο και Ντιόγκο, με τον Άγγλο επιθετικό να "βγάζει ασπροπρόσωπο" τον προπονητή του μόλις τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς (65').

Ο δανεικός από τη Μπλάκμπερν άσος πήρε τη μπάλα λίγο πιο κάτω από το κέντρο από θέση αριστερά, απέφυγε με έξοχη ντρίμπλα τον Μανωλά, και με αριστερό σουτ-κεραυνό στην δεξιά (κλειστή) γωνία του Πεσάνια έκανε το 1-0 για την ομάδα του με άκρως εντυπωσιακό τρόπο.

Το γκολ αυτό εγκαθίδρυσε την κυριαρχία των "ερυθρολεύκων", η οποία ήταν εμφανής από το ξεκίνημα της επανάληψης, και στο 74' μπήκαν γερά θεμέλια για τη νίκη στον τελευταίο αγώνα της σεζόν.

Ο Γκαλέτι δέχτηκε κάθετη μπαλιά από τον Όσκαρ και ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Πεσάνια, με τον Αργεντινό να αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι και να κάνει το 2-0, φτάνοντας ταυτόχρονα τα 14 γκολ στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Από εκεί και πέρα το ματς εξελίχτηκε σε τυπική διαδικασία, με τον Ολυμπιακό να έχει ουσιαστικά "κλειδώσει" τη νίκη και το ενδιαφέρον να μετατοπίζεται στη μάχη του πρώτου σκόρερ, όπου ο Γκαλέτι ήθελε ένα ακόμα γκολ για να περάσει στην πρώτη θέση (τελικά μοιράστηκε την πρωτιά με τον Μπλάνκο, καθώς έμειναν αμφότεροι στα 14 γκολ).

Στο 81' ο Ντάρμπισιρ έκανε το σουτ αλλά μπλόκαρε ο Πεσάνια, στο ίδιο λεπτό ο Όσκαρ έστειλε τη μπάλα άουτ με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, ενώ ο χορός των ευκαιρίων για τους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε ολοκληρώθηκε με το σουτ του Ντάρμπισιρ στο 86' από το ύψος της μεγάλης περιοχής, που βρήκε στη συμβολή των δοκών και έφυγε άουτ.

* Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα η ομάδα του Θρασύβουλου τίμησε τον αρχηγό του Ολυμπιακού Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με το ματς στη Φυλή να είναι το τελευταίο πρωταθλήματος στην καριέρα του.

*Με κατακόκκινες εμφανίσεις και όχι τις κλασικές ριγωτές εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν.

Συνέντευξη Τύπου
Ερνέστο Βαλβέρδε (προπονητής Ολυμπιακού): " Δεν ήμαστε ευχαριστημένοι ειδικά από την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου. Αντίθετα, στο β’ μέρος βελτιωθήκαμε αλλά ήταν ένα παιχνίδι που δεν άξιζε να παρακολουθήσει ο κόσμος. Υπάρχει ικανοποίηση επειδή δεν είχαμε κάποιον τραυματισμό ή αποβολή ενόψει του τελικού".

Σχετικά με το θέμα του συμβολαίου του και την ενίσχυση της ομάδας, ο Βάσκος τόνισε: " Το ραντεβού που είχε προγραμματιστεί αναβλήθηκε και θα δούμε σε μία εβδομάδα τι θα γίνει. Εδώ βρίσκομαι για να κερδίζει ο Ολυμπιακός και να κάνω την ομάδα πιο δυνατή.

" Κάποιοι παίκτες που είναι μεγάλοι θα σταματήσουν και πρέπει να αντικατασταθούν. Είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε. Η διοίκηση το ξέρει και θα κάνει αυτό που πρέπει".

Στη συνέχεια ο Ισπανός τεχνικός δικαιολόγησε τους ποδοσφαιριστές του, λέγοντας: " Εφόσον είχε κριθεί ο τίτλος, είχαν στο μυαλό τους το επόμενο παιχνίδι και είναι λογικό να έχουν κρατήσει τον καλύτερο εαυτό τους γι' αυτό το ματς".

Για τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ο 45χρονος τεχνικός, δήλωσε: " Θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας, καθώς η ΑΕΚ έχει μόνο δύο ήττες στο πρωτάθλημα. Και τις δύο φορές που την κερδίσαμε δυσκολευτήκαμε πολύ. Οι επιλογές μου γι΄ αυτή την αναμέτρηση δεν θα επηρεαστούν από το ποιοι ποδοσφαιριστές θα μείνουν ή ποιοι θα φύγουν".

Για τον Τζόρτζεβιτς και τον Ντάρμπισιρ, είπε: " Είχα αποφασίσει να τον χρησιμοποιήσω. Είχαμε βρει ρυθμό όταν μπήκε και βοήθησε σημαντικά. Eίναι σημαντικό που βρίσκει (ο Ντάρμπισιρ) τον δρόμο προς τα δίχτυα. Έχει πιθανότητες να παίξει στον τελικό. Θα δούμε αν θα μείνει..."

Ζεβλάκοφ (παίκτης Ολυμπιακού): " θέλω να μείνω. Μιλάω και σκέφτομαι μόνο τον Ολυμπιακό. Προς το παρόν τα πράγματα είναι θετικά, αλλά στην Ελλάδα γίνονται πολλές εκπλήξεις».

Για τον τελικό του Κυπέλλου, δήλωσε: " Θα γίνει 'πόλεμος'! Η ΑΕΚ έχει καλό προπονητή. Εμείς δεν βρισκόμαστε και στην καλύτερή μας κατάσταση, αλλά πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε".

Ζόραν Γέφτοβιτς (προπονητής Θρασύβουλου): " Αποχαιρετούμε την Σούπερ Λίγκα με ψηλά το κεφάλι. Ομως, είμαι σίγουρος ότι την επόμενη περίοδο η ομάδα θα επιστρέψει...".

















Όλα τα λεφτά...
Το τελευταίο ματς πρωταθλήματος στην καριέρα του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Ο πολυνίκης αρχηγός των "ερυθρολεύκων" μπήκε ως αλλαγή στο 61' αντί του Λέτο και ολοκλήρωσε ιδανικά μία σπουδαία καριέρα στα γήπεδα.

Το υπέροχο γκολ του Ματ Ντάρμπισιρ, που παραπέμπει σε παίκτη που γνωρίζει τα μυστικά του ποδοσφαίρου και έχει αίσθηση του γκολ, με τον δανεικό από τη Μπλάκμπερν να "στέλνει" το μήνυμα ότι αξίζει να συνεχίσει την καριέρα του και τη νέα σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα με τους "ερυθρόλευκους".

Οι δύο σωτήριες επεμβάσεις του Αντώνη Νικοπολίδη στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους. Κάτι τέτοιες φάσεις τον έχουν καθιερώσει στη συνείδηση του φίλαθλου κόσμου ως τον σταθερότερο γκολκίπερ που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα εδώ και πολλά χρόνια.







Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Το γεγονός ότι ο Θρασύβουλος αποχαιρετά τη Σούπερ Λίγκα στην παρθενική του σεζόν στα μεγάλα σαλόνια, έχοντας μαζέψει μόλις 14 πόντους σε συνολικά 30 αγώνες. Η ομάδα της Φυλής κατάφερε να κερδίσει μόνο το Λεβαδειακό από τη 10η αγωνιστική και μετά (η μοναδική εντός έδρας νίκη της), είχε τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 53 γκολ παθητικό, ενώ δέχτηκε γκολ στα 29 από τα 30 παιχνίδια της.



To Live του αγώνα...
Η 11άδα των φιλοξενούμενων
(Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Ζεβλάκοβ, Άντζας, Λεονάρντο, Γκαλέτι, Ντουντού, Γ.Παπαδόπουλος, Λέτο, Ντιόγκο, Όσκαρ
Η 11άδα των γηπεδούχων Θρασύβουλος
(Γέφτοβιτς): Πεσάνια, Μίχος, Μανωλάς, Ν.Βασιλείου, Ασημάκης, Μαυρογενίδης, Χετεμάι, Λιαπάκης, Τραΐκοβιτς, Αμπράμοβιτς, Κατσίκης
1' Έναρξη αγώνα
2' Σουτ Ολυμπιακός
Σέντρα του Λέτο από τα αριστερά λίγο πριν την τελική γραμμή του άουτ, η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Πεσάνια.
5' Σχόλιο
Από τα πρώτα κιόλας λεπτά ο Ολυμπιακός έχει αναλάβει την πρωτοβουλία των κινήσεων.
18' Σχόλιο
Ο ρυθμός του αγώνα έχει πέσει αισθητά εδώ και 10 λεπτά, με κύριο στοιχείο του αγώνα να είναι τα πολλά λάθη, αρκετά εξ αυτών αβίαστα.
24' Ευκαιρία Ολυμπιακός
Χαμηλή σέντρα του Λέτο από τα αριστερά, παραλίγο να γίνει μπέρδεμα μέσα στην μικρή περιοχή του Πεσάνια, όμως ο Βασιλείου πρόλαβε και απομάκρυνε πριν δημιουργηθεί κίνδυνος.
25' Σουτ Ολυμπιακός Λέτο
Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Δυνατό αριστερό σουτ του Λέτο από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Πεσάνια έβγαλε με δυσκολία σε κόρνερ.
34' Κεφαλιά Ολυμπιακός Τοροσίδης
Κεφαλιά του Τοροσίδη μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Θρασύβουλου μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκαλέτι από τα δεξιά, η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πεσάνια.
41' Κεφαλιά Ολυμπιακός Γκαλέτι
Σέντρα από αριστερά του Λέτο, ο Γκαλέτι έπιασε την κεφαλιά λίγο πιο μέσα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, και αυτή έφυγε άουτ.
45' Κεφαλιά Θρασύβουλος Αμπράμοβιτς
Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία από τον Θρασύβουλο. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μανωλάς έπιασε την πρώτη κεφαλιά, ο Αμπράμοβιτς τη δεύτερη από το ύψος της μικρής περιοχής, και ο Νικοπολίδης έπεσε στην αριστερή του γωνία και μπλόκαρε.
45' Ευκαιρία Θρασύβουλος Αμπράμοβιτς
Νέα ευκαιρία για το Θρασύβουλο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ο Αμπράμοβις βγήκε τετ α τετ από θέση αριστερά μέσα στην περιοχή με τον Νικοπολίδη, όμως ο πορτιέρο των "ερυθρολεύκων" του έκλεισε έξυπνα το οπτικό πεδίο και απέκρουσε με το σώμα για να στείλει τη μπάλα εκτός εστίας.
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Αλλαγή παίκτη Ολυμπιακός
Πρώτη αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Ντομί πέρασε στη θέση του Λεονάρντο για να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας.
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
48' Κεφαλιά Θρασύβουλος
Εκτέλεση κόρνερ από τον Κατσίκη, ο Χετεμάι έπιασε την κεφαλιά και έστειλε έξω από το αριστερό δοκάρι του Νικοπολίδη.
50' Ευκαιρία Ολυμπιακός
Κάθετη μπαλιά από τον Γιάννη Παπαδόπουλο προς τον Ντιόγκο, ο Πεσάνια πρόλαβε και βγήκε έγκαιρα για να πάρει τη μπουκιά από το στόμα του Βραζιλιάνου, ενώ ο Λέτο έβαλε στη συνέχεια την κόντρα χωρίς να καταφέρει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
52' Ευκαιρία Ολυμπιακός Όσκαρ
Ωραία κάθετη μπαλιά του Άντζα, ο Όσκαρ έκανε το διαγώνιο δεξί σουτ μέσα από την περιοχή και η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Πεσάνια.
54' Σουτ Ολυμπιακός Λέτο
Σουτ του Λέτο από πλάγια θέση αριστερά μέσα στην περιοχή, απέκρουσε με γροθιές ο Πεσάνια.
55' Αλλαγή παίκτη
Πρώτη (αναγκαστική) αλλαγή για τον Θρασύβουλο, με τον Μπαριέντος να παίρνει τη θέση του Μαυρογενίδη.
56' Σουτ Ολυμπιακός Γ.Παπαδόπουλος
Δυνατό σουτ του Γιάννη Παπαδόπουλου εκτός περιοχής, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πεσάνια.
61' Αλλαγή παίκτη Ολυμπιακός
Ο Τζόρτζεβιτς πήρε τη θέση του Λέτο.
61' Αλλαγή παίκτη Ολυμπιακός
Ο Ντάρμπισιρ πήρε τη θέση του Ντιόγκο.
65' Γκολ Ολυμπιακός Ντάρμπισιρ
1-0 για τον Ολυμπιακό! Τέσσερα μόλις λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, ο Ματ Ντάρμπισιρ πήρε τη μπάλα από τα αριστερά και αφού απέφυγε με έξοχη ντρίμπλα τον Μανωλά μπήκε στην περιοχή για να κεραυνοβολήσει με αριστερό σουτ τον Πεσάνια.
66' Αλλαγή παίκτη Θρασύβουλος
Ο Σερέπας πήρε τη θέση του Ασημάκη.
74' Γκολ Ολυμπιακός Γκαλέτι
2-0 ο Ολυμπιακός! Ο Γκαλέτι ανατράπηκε από τον Πεσάνια μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, με τον Αργεντινό να νικάει τον γκολκίπερ του Θρασύβουλου και να φτάνει τα 14 γκολ στο πρωτάθλημα (φτάνοντας στη πρώτη θέση τον Μπλάνκο της ΑΕΚ).
79' Αλλαγή παίκτη Θρασύβουλος
Ο Γέφτοβιτς ολοκληρώνει τις αλλαγές του, με τον Παναγιωτάκο να παίρνει τη θέση του Αμπράμοβιτς.
86' Ευκαιρία Ολυμπιακός Ντάρμπισιρ
Μεγάλη ευκαιρία για ένα ακομα γκολ για τους πρωταθλητές. Ο Ντάρμπισιρ πήρε τη μπάλα εκτός περιοχής και έκανε ωραίο φαλτσαριστό σουτ με το δεξί, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Πεσάνια.
90' Κίτρινη κάρτα Θρασύβουλος Μπαριέντος
Videos με τα γκολ της αναμέτρησης













































































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ