ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Θετικός ο Έρικσον για Μπενφίκα

Θετικός ο Έρικσον για Μπενφίκα
Έρικσον-Μάντσεστερ Σίτι

Ο μάνατζερ του Έρικσον δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπενφίκα

Το μέλλον του πρώην εκλέκτορα της Εθνικής Αγγλίας στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι κρίνεται αβέβαιο μετά και τη ρήξη των σχέσεων του με τον πρόεδρο του αγγλικού συλλόγου, Τακσίν Σιναβάτρα και τη θέληση του δεύτερου να τον αντικαταστήσει με ένα διεθνούς φήμης κι επιπέδου προπονητή. Με αυτά τα δεδομένα πλέον ο εκπρόσωπος του Σουηδού προπονητή, Άθολ Στιλ, παραδέχθηκε ότι η επιστροφή του πελάτη του σε γνωστά γι΄αυτόν λημέρια είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο.

"Δεν έχουμε κλείσει την πόρτα στη Μπενφίκα. Το θέμα όμως είναι το οικονομικό", δήλωσε ο Στιλ σε Πορτογάλο δημοσιογράφο. και συνέχισε: "Μπορεί να έχουν έρθει ήδη σε επαφή του, αλλά όχι μαζί μου. Αν κάποιος σύλλογος θέλει να μιλήσει με τον Έρικσον πρέπει να επικοινωνήσουν πρώτα μαζί μου. Έχουν τον αριθμό του τηλεφώνου μου".

Από τις προηγούμενες δύο θητείες του στην Μπενφίκα ο Έρικσον έχει μόνο καλές αναμνήσεις καθώς κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και οδήγησε τους "αετούς" σε δύο ευρωπαϊκούς τελικούς, τόσο στο τότε Ευρωπαϊκό Κύπελλο όσο και στο κύπελλο UEFA.



TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ