Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Θετική η συνάντηση με Πιλάβιο

Θετική η συνάντηση με Πιλάβιο
πιλαβιος

Θετικό ήταν το κλίμα στην συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι της ένωσης των ομάδων της Δ΄Εθνικής με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο.

Συγκεκριμένα οι εκπρόσωποι των ομάδων της κατηγορίας έθεσεν τις προτάσεις τους όσον αφορά τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην κατηγορία.
Φυσικά αναφέρθηκαν και στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η κατηγορία που δεν είναι άλλο από το οικονομικό. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ έδειξε διάθεση να βοηθήσει και περιμένει τις τελικές προτάσεις ώστε να πάρει τις αποφάσεις του.

Θεσπρωτός

Πικρία είναι το κυρίαρχο συναίσθημα στον Θεσπρωτό μετά την ήττα από τον Ναυπακτιακό Αστέρα. " Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Τζάμπα χάσαμε τη νίκη, αφού είμαστε καλύτεροι, αλλά δεν μπορέσαμε να φθάσουμε στη νίκη", ήταν τα λόγια του τεχνικού Γιώργου Λαδιά.

Ολυμπιακός Λαυρίου

Απογοήτευση επικρατεί στην ομάδα μετά την ισοπαλία στον αγώνα με την ΑΕ Χίου. Ο τεχνικός Ανδρέας Δεληγιάννης σε δηλώσεις του τόνισε για το αποτέλεσμα: " Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί αφού αξίζαμε κάτι καλύτερο. Η αλήθεια είναι ότι μπήκαμε λίγο χαλαρά στο παιχνίδι, ωστόσο στη συνέχεια πετύχαμε τρία γκολ και ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα".

Τρίκαλα

Ικανοποιημένοι είναι στα Τρίκαλα με την παρουσία του κόσμου στον αγώνα με την Καρδίτσα. Στο στρατόπεδο της ομάδας επικρατεί αισιοδοξία για την συνέχεια του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα για το ματς με την Παλαιωκατούνα, που μοναδικός στόχος είναι το "τρίποντο"












TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ