ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Θεοδώρου: "Άδικη απόφαση"

Θεοδώρου: "Άδικη απόφαση"
INTIME SPORTS

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου χαρακτήρισε άδικη την απόφαση για τον υποβιβασμό των Θεσσαλών στη Football League και κάλεσε τους βουλευτές του νόμου να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους.

"Όπως έρχονταν και ζητούσαν τις ψήφους των φιλάθλων του Ολυμπιακού θα πρέπει τώρα να υπερασπιστούν την ομάδα και την πόλη, όπως και ο Δήμαρχος Βόλου", τόνισε ο αρχικά στην ιστοσελίδα "magnesianews.gr" ο Κώστας Θεοδώρου, από το Λουξεμβούργο όπου βρίσκεται, και συνέχισε:

"Η απόφαση είναι πρωτόδικη και άδικη και πάρθηκε με ενδείξεις και όχι αποδείξεις. Εμείς θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα ένδικα μέσα, διότι πιστεύω ότι ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα και θα πρυτανεύσει το δίκαιο.

Όλη η πόλη πρέπει να είναι μαζί μας και να έχει φωνή. Να αντιδράσουμε όλοι. Είναι αξιοσημείωτη η πρεμούρα της Σούπερ Λίγκ να βγάλει απόφαση στις 5 το πρωί και να ξυπνήσει ολόκληρη την πόλη.

Δε θέλω καν να σκεφτώ ότι υπάρχουν πολιτικά κίνητρα. Εμείς θα το παλέψουμε εδώ στο Λουξεμβούργο, θα υψώσουμε τη σημαία της Ελλάδας, γιατί είμαστε πρεσβευτές της χώρας και της πόλης μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ