ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

Θεοδωρίδης: "Για τη Θύρα 7"

Θεοδωρίδης: "Για τη Θύρα 7"
θεοδωριδης

"Αφιερωμένη η νίκη στα θύματα της Θύρας 7", δήλωσε ο Σ. Θεοδωρίδης. Ντομί: "Θέλω να μείνω"

Ο αντιπρόεδρος της Πειραϊκής ΠΑΕ, μετά το τέλος του αγώνα με την ομάδα της Θράκης, δεν ξέχασε τα 21 παιδιά που άφησαν την τελευταία τους πνοή στα σκαλοπάτια του "Γ. Καραϊσκάκης" και με μια λιτή δήλωση υπογράμμισε: "Το μόνο που έχω να πω είναι πως αφιερώνουμε τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7".



Από την πλευρά του ο πρώτος σκόρερ του Superleague, Λουτσιάνο Γκαλέτι, τόνισε: "Eίναι πολύ σημαντικό να κερδίζουμε τα ματς με θεωρητικά μικρότερες ομάδες, γιατί στην έδρα τους είναι πραγματικά επικίνδυνες, κάθε νίκη μετράει, ειδικά απέναντι σε μια δυνατή ομάδα όπως ο Πανθρακικός που μας πίεσε ψηλά και μας δυσκόλεψε αν και είχε απουσίες. Το πρόγραμμα θα γίνετε όλο και πιο δύσκολο, όμως σίγουρα η ομάδα έχει τον τρόπο να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις που έχει σε όλες τις διοργανώσεις. Το κλειδί είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι."



Στην σημασία της νίκης στάθηκε ο Ζεβλάκοβ που απέφυγε να μιλήσει για το μέλλον του: "Το πρωτάθλημα κρίνεται σε ματς με μικρότερους αντιπάλους που συνήθως εκεί χάνεται η αυτοσυγκέντρωση. Tα μεγάλα ματς είναι συνήθως πιο εύκολα από την άποψη πως υπάρχει κίνητρο. H ζωή των μεγάλων ομάδων είναι αυτή, να έχουν πάντα δυσκολίες και δύσκολο πρόγραμμα. Δεν θέλω να μιλήσω τώρα για το συμβόλαιο μου, αν με καλέσει η διοίκηση θα κουβεντιάσουμε και θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύση, θέλω πολύ να μείνω στον Ολυμπιακό."



Την επιθυμία του να παραμείνει εξέφρασε ο Ντιντιέ Ντομί που μίλησε και για τους στόχους των Πειραιωτών: "Η απόδοση μας έπεσε γιατί μετά το 2-0 νιώσαμε πως είχαμε κερδίσει το παιχνίδι, δεν μας φοβίζει το δύσκολο πρόγραμμα, θέλουμε να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι, να πάρουμε το πρωτάθλημα και να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε στο Κύπελλο Ελλάδος αλλά και στο UEFA. Η δική μου επιθυμία είναι να παραμείνω στον Ολυμπιακό."



Με άκρως κολακευτικά σχόλια για τον Ερνέστο Βαλβέρδε αναφέρθηκε ο Βιντάλ ο οποίος τον γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στην Εσπανιόλ: "Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και προπονητής ο Ερνέστο Βαλβέρδε, είναι καλός φίλος και δουλεύει πολύ σκληρά. Προσπαθεί να ανεβάζει συνεχώς το επίπεδο στις ομάδες που δουλεύει. Δεν μου έχει πει αν θα μείνει, αλλά εγώ είμαι πολύ χαρούμενος για τα όσα έχει πετύχει μέχρι τώρα, εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε για το ματς με την Λάρισα".



Τέλος, ο Ρομπίνιο χαρακτήρισε το σκορ πλασματικό: "Γνωρίζαμε την αξία του Ολυμπιακού, το σκορ όμως είναι πλασματικό γιατί είχαμε τις ευκαιρίες όχι μόνο για να μειώσουμε αλλά και να ισοφαρίσουμε το ματς. Έλειπαν αρκετοί παίκτες μας, αλλά δείξαμε πως είμαστε ομάδα. Όποιος και αν μπαίνει δίνει τον καλύτερο του εαυτό, και πλέον ρίχνουμε την προσοχή μας στον στόχο της παραμονής."
TAGS ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ