ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Θεμέλια πρόκρισης στην Τρίπολη

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÇÑÁÊËÇÓ<br>
OLYMPIAKOS - IRAKLIS
πανηγυρική © / [email protected]

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς με τον Αστέρα. Τα πλάνα του Βαλβέρδε

Οι ερυθρόλευκοι θα επιδιώξουν στην αρκαδική πρωτεύουσα ένα σκορ πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι προβληματισμένος για τις συνθήκες διεξαγωγής της αναμέτρησης, καθώς ο, ήδη, προβληματικός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Τρίπολης είναι επιβαρυμένος λόγω των άσχημων καιρικών φαινομένων.
Ο προπονητής της πειραϊκής ομάδας θέλει από το πρώτο ματς να μπουν οι βάσεις για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, ώστε στον επαναληπτικό ημιτελικό το έργο των πρωταθλητών να απλοποιηθεί.

Η αποστολή

Η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού διεξήχθη κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, καθώς η καταρρακτώδης βροχή στάθηκε εμπόδιο για την πραγματοποίηση ενός δυνατού προγράμματος εκγύμνασης. Οι πρωταθλητές προπονήθηκαν στις 16:30, στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Ο Άντζας συνέχισε με ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ ο Στολτίδης ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο έκανε ο Γκαλίτσιος.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι οι: Νικοπολίδης, Κόβατς, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοβ, Πάντος, Ντομί, Πατσατζόγλου, Γ. Παπαδόπουλος, Τζόρτζεβιτς, Γκαλέτι, Όσκαρ, Ντιόγκο, Μπελούτσι, Λέτο, Ντάρμπισιρ και Ντουντού.

Εκτός αποστολής είναι οι Στολτίδης, Άντζας και Γκαλίτσιος, που ακολουθούν προγράμματα αποκατάστασης, καθώς και οι Παναγόπουλος, Λεονάρντο, Μενδρινός, Μήτρογλου και Σοϊλέδης. Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν την Τετάρτη (18/3) στις 10:30.

Δεν έδειξε εντεκάδα ο Ισπανός

Σε ό,τι αφορά το βασικό σχήμα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν φανέρωσε τις προθέσεις του στην τελευταία προπόνηση, αλλά όλα δείχνουν πως δεν πρόκειται να διαφοροποιήσει τη διάταξη 4-4-1-1 παρά το γεγονός πως η ομάδα αποδίδει καλύτερα όταν αγωνίζεται με δύο επιθετικούς και τον Φερνάντο Μπελούτσι στον άξονα.

Την εστία του Ολυμπιακού θα υπεραπιστεί ο Νικοπολίδης, με τον Τοροσίδη δεξιά στην άμυνα, τον Πάντο αριστερά και τους Α. Παπαδόπουλο, Ζεβλάκοβ στο κέντρο της οπισθοφυλακής. Ο Ντουντού επανέρχεται στην εντεκάδα και μαζί με τον Γ. Παπαδόπουλο θα συνθέσουν το δίδυμο των κεντρικών μέσων. Ο Γκαλέτι θα αγωνιστεί δεξιά στη μεσαία γραμμή, ο Λέτο αριστερά και ο Μπελούτσι σε ρόλο κρυφού κυνηγού πίσω από τον Ντιόγκο. Θέση, πάντως, στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Όσκαρ, Ντάρμπισιρ και Ντομί.
















TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ