ΙΝΤΕΡ

Θέλουν τελικό Μπερλουσκόνι-Μοράτι

Θέλουν τελικό Μπερλουσκόνι-Μοράτι
Μπερλουσκόνι-Μίλαν

Τα αφεντικά των Μίλαν και Ίντερ παραχώρησαν συνέντευξη στην "Gazzetta dello Sport", όπου αποκάλυψαν το κοινό τους όραμα, να φτάσουν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Αναμφίβολα, ο ισχυρός άνδρας των "ροσονέρι" και πρώην πρωθυπουργός, Μπερλουσκόνι, βρίσκεται σε σαφώς καλύτερη θέση, με την ομάδα του να έχει κατακτήσει δύο φορές το βαρύτιμο τρόπαο την τελευταία πενταετία και στο ίδιο διάστημα να έχει φτάσει τέσσερις φορές (τουλάχιστον) στα ημιτελικά, χωρίς πάντως να έχει χάσει τη δίψα του για νέες επιτυχίες.
"Πως θα μπορούσα να λείψω από τον αγώνα με τη Μπενφίκα", τόνισε ο Μπερλουσκόνι, που άφησε στην άκρη τις πολιτικές του υποχρεώσεις για να βρεθεί το βράδυ της Τρίτης στις εξέδρες του "Σαν Σίρο" και συνέχισε:

"Ελπίζω ότι θα κάνουμε το πρώτο βήμα για έναν ακόμα τελικό, γιατί εμείς κυνηγάμε πάντα να φτάνουμε στην κορυφή σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχουμε.

Ονειρεύομαι να παίξουμε στον τελικό με μία μεγάλη ομάδα, τη Ρεάλ Μαδρίτης ή την Μπαρτσελόνα. Ή μακάρι να παίξουμε με Ίντερ, με όλη την αγάπη που της έχει αφιερώσει ο Μοράτι το αξίζει".




Στον αντίποδα, για την Ίντερ που αποκλείστηκε πέρυσι πολύ πρόωρα από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ (στη φάση των "16" με τη Βαλένθια) και η οποία κατέκτησε για τελευταία φορά το Κύπελλο Πρωταθλητριών το... μακρινό 1965, η επιλογή αντιπάλου για τον τελικό είναι το τελευταίο που την ενδιαφέρει. Ο μεγάλος στόχος είναι να φτάσει η ίδια στον τελικό προκειμένου να "μπει στο μάτι" της πιο "ευρωπαϊκής" Μίλαν.

"Έχουμε τις δυνατότητες για να φτάσουμε μέχρι το τέλος του δρόμου και τον τελικό. Από εκεί και πέρα, το αν θα νικήσουμε ή θα χάσουμε, εξαρτάται από την βραδιά στην οποία θα βρεθούμε, καλή ή κακή", ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του μεγαλομετόχου της Ίντερ, ο οποίος μετά τους εγχώριους τίτλους επιδιώκει να δει την ομάδα του να πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη.





TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ