ΠΑΟΚ

"Θέλουμε να αποσυναρμολογήσουμε τον ΠΑΟΚ"

"Θέλουμε να αποσυναρμολογήσουμε τον ΠΑΟΚ"
Αλεξάντερ Μόκιν

Ο γκολκίπερ της Σαχτιόρ, Αλεξάντερ Μόκιν, σχολίασε τον αγώνα με τον "Δικέφαλο", ενώ μίλησε και για τα... τελετουργικά των παικτών που τους φέρνουν καλή τύχη

Με στόχο να εκπλήξει τον ΠΑΟΚ ήρθε στην Θεσσαλονίκη η Σαχτιόρ, σύμφωνα με τον τερματοφύλακα της ομάδας του Καζακστάν, Αλεξάντερ Μόκιν.

"Η διάθεση στην ομάδα είναι εξαιρετική. Κάναμε σωστή προετοιμασία γι' αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε να αποσυναρμολογήσουμε τον αντίπαλο γι' αυτό και μελετήσαμε το παιχνίδι τους. Ο ΠΑΟΚ είναι σοβαρή ομάδα, πολύ καλή και δυνατή στην επίθεση", είπε αρχικά στην ιστοσελίδα " vesti.kz" και πρόσθεσε:

"Θα έχουμε νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας, επειδή ο αντίπαλος θα έχει ιδέα του τρόπου που παίζουμε μέχρι τώρα. Είναι απαραίτητο να τους εκπλήξουμε. Θα προσπαθήσουμε να αποτελέσουμε την έκπληξη".

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν οι παίκτες της Σαχτιόρ έχουν κάποιο... τελετουργικό για καλή τύχη και απάντησε: "Οι παίκτες είναι προληπτικοί άνθρωποι. Κάποιος μπορεί να φορέσει... δαντελωτές κάπως μπότες ή να κάνει κάτι άλλο. Δεν κάνουμε δηλώσεις. Υπάρχει μία παροιμία που λέει "εμπιστοσύνη στον Θεό", αλλά ο καθένας πρέπει να βοηθήσει τον εαυτό του".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ