ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέλει συνάντηση με Τζίγγερ ο Αλ Σαούντ

Θέλει συνάντηση με Τζίγγερ ο Αλ Σαούντ

Αποκαλυπτικός ο Μπάσεμ υποστήριξε πως ο Σουλτάν Αλ Σαούντ δεν εκπροσωπείται πλέον από τους Τσάκα, Πετρόπουλο και έστειλε επιστολή για ραντεβού με Τζίγγερ ώστε να κλείσει το deal.

Από την Arboris Capital περίμενε να του ασκηθεί πίεση ο Σουλτάν Αλ Σαούντ από τους ετέρους Σαουδάραβες πρίγκιπες την βρήκε ωστόσο δεν το βάζει κάτω.

Ο συνεργάτης του Μοχάμεντ Μπάσεμ, που νωρίτερα σε δηλώσεις του χαρακτήρισε ψεύτη τον Τσάκα... ο οποίος του απάντησε μίλησε στα " www.prasinanea.gr" και έδωσε νέα διάσταση στην υπόθεση που δεν αποκλείεται να έχει και διαφορετική έκβαση στο φινάλε της.

Ο λόγος, πως ο ίδιος ο Σουλτάν Αλ Σαούντ θα πάρει την υπόθεση στα χέρια του και προσωπικά θα επιδιώξει να "κλείσει" την περιβόητη συμφωνία έχοντας ήδη στείλει επιστολή στον δικηγόρο του Τζίγγερ η οποία θα είναι στα χέρια του το επόμενο διήμερο.

" Έχω μιλήσει με τον δικηγόρο του κυρίου Βαρδινογιάννη και έχουμε στείλει επιστολή, η οποία την Τετάρτη ή την Πέμπτη θα είναι στα χέρια του.

Τους ενημερώνουμε ότι δεν μας εκπροσωπούν πλέον οι κύριοι Τσάκας και Πετρόπουλος, αλλά και ότι δεν σκοπεύουμε να ορίσουμε νέο αντιπρόσωπο, μετά τα όσα συνέβησαν" υποστήριξε ο Μπάσεμ και ανάφερε πως ο Αλ Σαούντ θέλει να τελειώσει το "deal" προσωπικά.

" Επειδή όμως ο Πρίγκιπας Σουλτάν ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό, θέλουμε να προχωρήσει η διαπραγμάτευση. Δεν την άρχισε αυτός, αλλά θέλει να την ολοκληρώσει.

Στην επιστολή, ο Πρίγκιπας ζητά από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να του υποδείξει την κατάλληλη ημερομηνία, ώστε να επισκεφτεί την Αθήνα, να συναντηθούν και πρόσωπο με πρόσωπο να συμφωνήσουν" ανέφερε ο γραμματέας του Σαουδάραβα πρίγκιπα.

Η μεγαλύτερη εταιρία πετρελαιοειδών στα χέρια του

" Μετά τη συνάντηση όλα θα ξεκαθαρίσουν και το deal θα προχωρήσει. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είναι ένας γνωστός επιχειρηματίας και απολαμβάνει μεγάλο σεβασμό στη Σαουδική Αραβία.

Μόλις μιλήσει με τον Πρίγκιπα, θα καταλάβει. Ξέρουμε άλλωστε ότι δεν οφείλεται σε αυτόν η καθυστέρηση. Είναι δύο επιχειρηματίες που όταν κάτσουν ο ένας απέναντι από τον άλλο, θα τα βρουν" υποστήριξε ο συνεργάτης του Σουλτάν Αλ Σαούντ.

Τέλος, ο Μοχάμεντ Μπάσεμ σε ερώτηση για τις επαγγελματικές ασχολίες του Σουλτάν Αλ Σαούντ, γεγονός που είχε μείνει "κρυφό" μέχρι τώρα ήταν και πάλι αποκαλυπτικός, τονίζοντας πως ο Σαουδάραβας μεγιστάνας δραστηριοποιείται στον όμιλο Mas Group, η οποία παρέχει τεχνικές υπηρεσίες στη Saudi Aramco, τη μεγαλύτερη εταιρία πετρελαιοειδών της Σαουδικής Αραβίας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ