ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Θέλει Σουμπίνιο και τη νέα σεζόν ο Παράσχος

Θέλει Σουμπίνιο και τη νέα σεζόν ο Παράσχος
Σουμπίνιο INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος θέλει να "χτίσει" τον Ατρόμητο πάνω στον Σουμπίνιο με την διοίκηση της ομάδας να κάνει προσπάθειες παραμονής του

Η έλευση του μυστακοφόρου τεχνικού στον πάγκο του Ατρόμητου άλλαξε προς το καλύτερο την εικόνα της ομάδας, που έφτασε μία ανάσα από την πρωτιά στα πλέι οφς και τη συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο αρκετοί ποδοσφαιριστές "λύθηκαν" κι έδειξαν τις πραγματικές τους δυνατότητες, ένας εκ των οποίων αποτελεί "αδυναμία" του Έλληνα τεχνικού.

Ο λόγος για τον Σουμπίνιο, που στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν άφαντος, όμως στα πλέι οφς βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του.

Το κακό στην όλη υπόθεση είναι πως ο Ολυμπιακός (εκεί "ανήκει" ο παίκτης) θέλει να πουλήσει τον Βραζιλιάνο, καθώς το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο και θα τον χάσει ελεύθερο.

Οι άνθρωποι του Ατρόμητου θα κάνουν μία προσπάθεια να κρατήσουν τον ποδοσφαιριστή και τη νέα σεζόν, είτε με νέο δανεισμό, είτε με μεταγραφή. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξει κάποια συμφωνία που θα περιλαμβάνει έμψυχα ανταλλάγματα.

Όσον αφορά τις ανανεώσεις είπαμε το Σάββατο πως Πίτου Γκαρσία και Ουντότζι αποτελούν προτεραιότητα, ενώ προσπάθεια παραμονής θα γίνει και για τον Ράντμαν.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ