ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Θέλει δεκάρι ο Καρβαλιάλ

Θέλει δεκάρι ο Καρβαλιάλ
Τσέζαρεκ

Την απόκτηση ενός παίκτη μπαλαντέρ ζήτησε από την διοίκηση του Αστέρα ο Κάρλος Καρβαλιάλ

Τελικά όπως όλα δείχνουν οι Μπαστιά και Ζορζίνιο δεν θα είναι οι τελευταίες μεταγραφές για την ομάδα του Αστέρα της Τρίπολης, καθώς ο προπονητής του συλλόγου Κάρλος Καρβαλιάλ ζήτησε την απόκτηση ενός παίκτη μπαλαντέρ στον χώρο του κέντρου.
Από εκεί και πέρα σήμερα ακολουθεί άλλο ένα φιλικό ματς με αντίπαλο την ομάδα του Εθνικού Αστέρα ( 7:00 μ.μ. ), με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να δηλώνει πως θέλει οι παίκτες του να είναι συγκεντρωμένη στον σημερινό αγώνα, ενώ του ζήτησε να πετύχουν αρκετά τέρματα.

" Όλοι οι παίκτες καταλαβαίνουν τι θέλουμε να παίξουμε και είναι έτοιμοι να αγωνιστούν. Είναι πιο εύκολο για μας, όταν οι παίκτες καταλαβαίνουν τι θέλουμε να παίξουμε προκειμένου να εφαρμόσουμε την στρατηγική μας στον αγωνιστικό χώρο".

" Το αυριανό φιλικό παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο σεβασμό που αντιμετωπίσαμε και τα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια". "Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι κατά τη διάρκεια του αγώνα, να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ και να σκοράρουμε, ενώ και στην άμυνα θέλουμε να είμαστε καλοί".

" Μέχρι σήμερα κατά 95% παίζουμε καλό ποδόσφαιρο σε όλα τα φιλικά παιχνίδια, δημιουργούμε ευκαιρίες στην επίθεση, σκοράρουμε, ενώ με εξαίρεση το παιχνίδι με την Παναχαϊκή, οι τερματοφύλακες έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να συνεχίσουμε και αύριο τις καλές εμφανίσεις".






TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ