ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Φιλική νίκη επί της Παναχαϊκής

Φιλική νίκη επί της Παναχαϊκής
τσεζαρεκ

Αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο, ο Αστέρας παρουσία 1.000 φιλάθλων κέρδισε την Παναχαϊκή με 3-2

Το πρώτο γκολ του Αστέρα σημειώθηκε στο 32ο λεπτό όταν μετά από επέλαση του Ζαϊρί από δεξιά και σέντρα ακριβείας, ο Φιλομένο με τεχνική κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της πατρινής ομάδας.
Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 58' όταν μετά από καταπληκτική μεταβίβαση του Εστέβες από 40 μέτρα, ο Μιλάνο μπήκε στην μεγάλη περιοχή και με δυνατό σουτ στην απέναντι γωνία διαμόρφωσε το 2-0.

Δύο λεπτά αργότερα η Παναχαϊκή μείωσε, όταν το δυνατό σουτ του Γκούρμα απέκρουσε ασθενώς ο Μουκέας και στην επαναφορά της μπάλας ο Κουσκουνάς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κοντινό πλασέ (2-1).

Δεν θα μπορούσε να μην σκοράρει ο Τσέζαρεκ, όταν μετά από σέντρα του Ζεάν Κάρλος από αριστερά, με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δεξί «παράθυρο» του Λιούρδη ανεβάζοντας το σκορ στο 3-1. Ο Κροάτης επιθετικός του Αστέρα συνεχίζει να σκοράρει σε όλα τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας (7/7) φτάνοντας στα εννέα τέρματα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Λίτσος στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, όταν με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αγγελου Μουκέα.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Αστέρας είχε μία ακόμα καλή στιγμή στην επίθεση, όταν στο 3ο λεπτό το δυνατό διαγώνιο σουτ του Καμπούροφ μέσα από την μεγάλη περιοχή απέκρουσε ο Λιούρδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας ανέβασε «ταχύτητα» έγινε πιο δραστήριος στο παιχνίδι και απείλησε περισσότερες φορές την αντίπαλη εστία. Στο 51' μετά από μπαλιά του Εστέβες, ο Καμπούροφ κοντρόλαρε υποδειγματικά την μπάλα με το στήθος, πέρασε με εκπληκτικό τρόπο την μπάλα πάνω από τον Λυσγάρα, αλλά το δυνατό του σουτ έστειλε την μπάλα να περάσει πάνω από τα δοκάρια των φιλοξενουμένων.

Στο 64' μετά από όμορφο συνδυασμό Μιλάνο-Καμπούροφ, ο νεαρός Αργεντινός σούταρε με δύναμη από το ύψος της μεγάλης περιοχής στέλνοντας την μπάλα να περάσει λίγο πάνω από την εστία του Λιούρδη.

Δύο λεπτά αργότερα ο Μιλάνο έκανε την σέντρα από δεξιά, αλλά πριν φτάσει η μπάλα στον αμαρκάριστο Τσέζαρεκ, ο Παπουτσής έδιωξε με υπερπροσπάθεια σε κόρνερ.

Στο 77' ο Τσέζαρεκ μπήκε από αριστερά στη μεγάλη περιοχή της Παναχαϊκής, γύρισε τη μπάλα στον επερχόμενο Ζεάν Κάρλος, το δυνατό σουτ του οποίου έστειλε την μπάλα να περάσει δίπλα από την εστία του Λιούρδη.

Στο 84' και αφού χτυπήθηκε με πάσα το κόρνερ από τον Μιλάνο, ο Κυριάκος έκανε από δεξιά σέντρα ακριβείας, αλλά η κεφαλιά του Νταμόντε έστειλε τη μπάλα να περάσει ελάχιστα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Λιούρδη.

Η Παναχαϊκή φάνηκε επικίνδυνη στο πρώτο ημίχρονο όταν σε ένα τετράλεπτο είχε τρία δοκάρια, στην κεφαλιά του Λυσγάρα στο 22' στο φάουλ του Ρενάν μετά την απόκρουση του Μουκέα στο 23' και στο δυνατό σουτ του Κοταρέλα έξω από τη μεγάλη περιοχή και την απόκρουση του Μουκέα στο 26'.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μανιάτης

Αστέρας Τρίπολης: Μουκέας, Φλάβιο (46' Εστέβες), Ψωμάς, Φυτανίδης, Ζεάν, Ζαϊρί (59' Τσέζαρεκ), Φαμπέτα (46' Μιλάνο, 88' Αργυρόπουλος), Καρντόσο (76' Λαζαρίδης), Κανακούδης (46' Ουριμπάρι), Καμπούροφ (76' Κυριάκος), Φιλομένο (46' Νταμόντε)

Παναχαϊκή: Λιούρδης, Παπουτσής, Λαμπρόπουλος, Λισγάρας, Διαμαντής (59' Λίτσος), Μίτροφ (44' Σαμάρης), Κοταρέλας, Τεγούσης (79' Αντωνόπουλος), Γκούρμα (73' Δασκαλάκης), Ρέναν (59' Κουσκουνάς), Χατζής
























TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ