FIFA

The Best: Οι Μέσι, Εμπαπέ και Μπενζεμά οι τρεις φιναλίστ για τον τίτλο του κορυφαίου από την FIFA

The Best: Οι Μέσι, Εμπαπέ και Μπενζεμά οι τρεις φιναλίστ για τον τίτλο του κορυφαίου από την FIFA
ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ FIFA

Μετά από τη σύγκρουσή τους στον τελικό του Μουντιάλ οι Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Εμπαπέ θα μονομαχήσουν και για το βραβείο του κορυφαίου παίκτη του 2022 που δίνει η FIFA, με την τριάδα των φιναλίστ να συμπληρώνεται από τον Καρίμ Μπενζεμά.

Η ώρα για την ανάδειξη του κορυφαίου ποδοσφαιριστή του 2022 από την παγκόσμια ομοσπονδία πλησιάζει. Και αυτό γιατί μέσα από μία λίστα 14 υποψηφίων έγινε το πρώτο ξεκαθάρισμα και έμειναν οι τρεις υποψήφιοι για το θρόνο, με τους Λιονέλ Μέσι, Κιλιάν Εμπαπέ και Καρίμ Μπενζεμά να είναι οι τρεις παίκτες που θα περιμένουν να κατακτήσουν το σπουδαίο βραβείο σε εκδήλωση που θα λάβει χώρα στις 27 Φεβρουαρίου.

Ο Λιονέλ Μέσι, με την αύρα της κατάκτησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την εθνική Αργεντινής, θα κυνηγήσει το δεύτερο τρόπαιο "The Best" από την FIFA μετά από το 2019 ενώ οι Γάλλοι Εμπαπέ και Μπενζεμά θα διεκδικήσουν το πρώτο τους τρόπαιο.

Μεγάλο φαβορί είναι ο Pulga, με τον Μπενζεμά από την πλευρά του να θέλει να προσθέσει ένα ακόμα μεγάλο ατομικό βραβείο μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα -μετά από αυτό της Χρυσής Μπάλας και του καλύτερου παίκτη της περασμένης σεζόν που πήρε από την UEFA- και τον Εμπαπέ να προέρχεται από ένα εκπληκτικό Μουντιάλ όπου άγγιξε το δεύτερο τρόπαιο της καριέρας του και να ονειρεύται το πρώτο του πολύ μεγάλο τρόπαιο όντας για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη τελική λίστα.

TAGS FIFA ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ