ΡΟΔΟΣ

"Θα βαρεθούν να μας βλέπουν"

"Θα βαρεθούν να μας βλέπουν"
Μαρτίνης-Ρόδος

Ο πρόεδρος της Ρόδου Τώνης Μαρτίνης υποσχέθηκε πως η ομάδα θα είναι για πολλά χρόνια στις μεγάλες κατηγορίες

Ο πρόεδρος των «πρασίνων» του «σμαραγδένιου» νησιού με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα τη ομάδας ανέφερε: «Η Ρόδος δεν δίνει ποδοσφαιριστή αν είναι στα πλάνα του προπονητή και της διοίκησης. Όσα λέγονται είναι ευσεβείς πόθοι χωρίς αντίκρισμα και ουσία. Όσα σκέπτονται ορισμένοι θα πέσουν στο κενό.

Η ομάδα είναι σε πλήρη ηρεμία και αγωνιστική διάθεση Ας μας αφήσουν ήσυχους αυτοί που δεν περίμεναν την ποιότητα των παικτών μας.

Ας μας αφήσουν να απολαύσουμε την πρώτη χρόνια της ομάδας στη Β’ Εθνική υποσχόμενοι πως θα μας βαρεθούν στις μεγάλες κατηγορίες. Χρόνια πολλά σε όλους».






Το Σάββατο έρχεται ο Ιράλα

Από εκεί και πέρα, με μια πρωινή προπόνηση στο γήπεδο των Καλυθιών συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ρόδου για την αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Πιερικό. Ο Ζιλβάν έστω και καθυστερημένα επέστρεψε στις υποχρεώσεις της ομάδας, όχι όμως και ο Ιράλα ο οποίος θα επιστρέψει το προσεχές Σάββατο στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Επίσης, το παρών δεν έδωσε και ο Γκιοσέφσκι ο οποίος έχει αναχωρήσει για τα Σκόπια, καθώς θέλει να σταματήσει το ποδόσφαιρο και να γίνει τεχνικός διευθυντής σε ομάδα της πατρίδας του. Κανονικά προπονήθηκε ο Αθανασιάδης και ο Βραζιλιάνος Ρικάρντο ο οποίος δοκιμάζεται από τον Παναγιώτη Τζαναβάρα.





TAGS ΡΟΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ