ΡΟΔΟΣ

Υπέγραψε ο Αθανασιάδης, φεύγει ο Γκιοσέφσκι

Υπέγραψε ο Αθανασιάδης, φεύγει ο Γκιοσέφσκι
Γκιοσέφσκι

Ο Χρήστος Αθανασιάδης υπέγραψε συμβόλαιο για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Θέλει να φύγει ο Γκιοσέφσκι

Μετά τον Γιάννη Κόντη και ο Χρήστος Αθανασιάδης από τον Ιανουάριο θα φοράει την φανέλα της Ρόδου. Ο έμπειρος επιθετικός ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πυρσό Γρεβενών, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους "πράσινους" για τον επόμενο 1,5χρόνο.
Ο Αθανασιάδης πήγε το πρωί στο "σμαραγδένιο" νησί και το μεσημέρι έκανε την πρώτη του προπόνηση με τα "ελάφια", δείχνοντας αρκετά καλά στοιχεία. Το απόγευμα μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και ολοκληρώθηκε το τυπικό μέρος της υπόθεσης.

Από εκεί και πέρα, καλά στοιχεία δείχνει και ο Βραζιλιάνος μέσος Ρικάρντο που δοκιμάζεται από τον Παναγιώτη Τζαναβάρα. Ο παίκτης που αγωνιζόταν σε ομάδα της Γερμανίας, αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού και θα συνεχίσει να δοκιμάζεται από τον προπονητή της Ρόδου και αν όλα πάνε καλά, τότε θα αποκτηθεί.

Επίσης, η Ρόδος θα κινηθεί και για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ. Η αυριανή προπόνηση των "πρασίνων" θα γίνει στις Καλυθιές στις 11.00 το πρωί.

Ζήτησε να φύγει ο Γκιοσέφσκι

Στο μεταξύ, ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στην Ρόδο με τον Νίκολα Γκιοσέφσκι. Ο Σκοπιανός αριστερός μπακ, πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ και ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιό του, καθώς έχει πρόταση από ομάδα της χώρας του για να αναλάβει την θέση του τεχνικού διευθυντή.

Η ΠΑΕ Ρόδος ήταν αρνητική αρχικά, ωστόσο ο Γκιοσέφσκι αναχώρησε για την πατρίδα του προκειμένου να αποδεχθεί την πρόταση από την ομάδα των Σκοπίων (σ.σ. θα παρουσιαστεί επίσημα σε συνέντευξη Τύπου) και αναμένεται να επιστρέψει τις επόμενες ημέρες στη Ρόδο προκειμένου να βρεθεί μια λύση.










TAGS ΡΟΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ