ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Θα πάθετε πλάκα με τον Ρουίς"

"Θα πάθετε πλάκα με τον Ρουίς"

Διαβάστε για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του 19χρονου Αργεντίνου Ρουίς. Ποια είναι τα θετικά, ποια τα αρνητικά και γιατί ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να χάσει μια λαμπρή ευκαιρία. Δείτε ένα απίστευτο γκολ που πέτυχε!

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να αποκτήσει τον Άλαν Ρουίς και ήδη τα πρώτα σχόλια για το ταλέντο του 19χρονου Αργεντίνου είναι κάτι παραπάνω από θετικά.

Στην εφημερίδα "Γαύρος" φιλοξενείται η εκτίμηση ενός γνώστη του ποδοσφαίρου της Αργεντινής, ο οποίος εκθειάζει τον νεαρό μεσοεπιθετικό και θεωρεί πως μπορεί να κάνει τρελά πράγματα με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά: "Τέτοιο αριστερό πόδι σαν του Ρουίς δεν υπάρχει στην Ελλάδα! Μπορεί να σας φαίνεται υπερβολικό, αλλά θα το δείτε. Η μπαλιά 60 μέτρων που έχει, είναι πολύ καλύτερη κι από τις μακρινές πάσες του Ρότσα στα καλά του. Εάν το παιδί προσαρμοστεί σιγά σιγά στην Ελλάδα, θα κάνει παπάδες. Και σε τρία χρόνια ο Ολυμπιακός θα βγάλει πολλά λεφτά, πουλώντας τον σε ομάδες σημαντικών ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Θα πάθετε πλάκα μ' αυτό το παιδί. Έχει φαντασία, έχει ντρίμπλα, έχει σουτ, έχει πάσα, έχει τεχνική που δεν την βρίσκεις εύκολα. Είναι αρκετά δυνατός και εκεί που χρειάζεται δουλειά είναι στην έκρηξη στα πρώτα μέτρα και στη φυσική του κατάσταση. Εάν δουλέψει φέτος όλη τη σεζόν καλά στον Ολυμπιακό, θα δείτε σε λίγους μόλις μήνες πράγματα που θα τρίβετε τα μάτια σας. Αυτά που θα κάνει μέσα στο γήπεδο, θα είναι για χάιλαϊτς ποδοσφαιρικών εκπομπών.

Μιλάμε για τεχνική, που νομίζεις ότι κάνει ένα-δύο με τον εαυτό του! Και δεν είναι ατομιστής. Συνέχεια ψάχνει να βγάλει μάτι τους κυνηγούς του, με σωστές πάσες. Απλά πρέπει να δουλέψει καλά. Και δανεικός κάπου να πάει, πρέπει να είναι σε ομάδα με προπονητή που θα τον προσέξει. Ειδάλλως θα χαθεί ένα τεράστιο ταλέντο και μια τεράστια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για επιθετικό οκτάρι που δεν το βρίσκει σήμερα εύκολα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ