ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Τέβες: "Δεν είμαι θερμοκέφαλος τώρα..."

Τέβες: "Δεν είμαι θερμοκέφαλος τώρα..."

O Kάρλος Τέβες μίλησε για το "αμαρτωλό" παρελθόν του στην Αγγλία, αποκάλυψε το παρασκήνιο από τον ιστορικό καυγά του με τον Μαντσίνι, ενώ άφησε και "καρφί" για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

"Είμαι απλά ειλικρινής. Στο ξεκίνημα της καριέρας μου στην Αγγλίας συνήθιζα να είμαι θερμοκέφαλος. Εάν ο προπονητής με έκανε αλλαγή θα έβριζα και θα τον προσέβαλα.

Δεν είμαι έτσι πλέον καθώς έχω μάθει πώς να συμπεριφέρομαι", τόνισε το νέο απόκτημα της Γιουβέντους σε συνέντευξη στην "Tuttosport", για να μνημονεύσει στη συνέχεια το περίφημο επεισόδιο που είχε με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι κατά τη διάρκεια ενός αγώνα Μπάγερν-Μάντσεστερ Σίτι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

"Στην τηλεόραση έδειχνε περισσότερο άσχημο απ'ότι ήταν. Όταν ο προπονητής αποφάσισε να αλλάξει τον Ντζέκο και να περάσει στη θέση του έναν αμυντικό, στενοχωρήθηκα και κάθησα στον πάγκο.

Την ίδια στιγμή πάντως εκείνος που είχε πραγματικά θυμώσει ήταν ο Ντζέκο, ο οποίος άρχισε να βρίζει τον Μαντσίνι στη μητρική του γλώσσα (σ.σ. Βόσνιος) και ο προπονητής απάντησε στα ιταλικά.

Ήταν ένα σουρεαλιστικό σκηνικό. Καθόμουν εκεί μιλώντας στον Σαμπαλέτα και όταν γύρισε ο Μαντσίνι με είδε καθισμένο, όμως ήταν οργισμένος από τον καυγά του με τον Ντζέκο και ξέσπασε σε μένα.

Τέβες: "Δεν είμαι θερμοκέφαλος τώρα..."

Η σχέση μου με τον Μαντσίνι δεν ήταν πάντα ιδανική, υπήρχε όμως πάντα μεγάλος σεβασμός".

Επιπλέον, ο "Απάτσε" ξεκαθάρισε πως αν και έχει τη φήμη του σκόρερ, το ρεπερτόριό του είναι πολύ μεγαλύτερο: "Δεν είμαι απελπισμένος να σκοράρω καθώς προτιμώ να δουλεύω για την ομάδα, να τελειοποιώ μία κίνηση και να δημιουργώ μία ασίστ για τους συμπαίκτες μου.

Είναι προφανές πως αν μου παρουσιαστεί μία ευκαιρία τότε ξέρω πως να βρω τα δίχτυα... Μου αρέσει να σκοράρω αλλά δεν είμαι εγωιστής. Δεν έχω αγαπημένο γκολ αφού είναι όλα ίδια για μένα. Το σημαντικό είναι η μπάλα να περνάει τη γραμμή".

Τέβες: "Δεν είμαι θερμοκέφαλος τώρα..."

Για το τέλος ο 29χρονος Αργεντίνος φορ άφησε ένα "καρφί" για τον πρώην συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κριστιάνο Ρονάλντο, σε ερώτηση που του έγινε για το ενδιαφέρον της Ρεάλ να τον αποκτήσει:

"Η ιδανική τριπλέτα για μένα θα ήταν ο Γουέιν Ρούνι, ο Λέο Μέσι και εγώ. Αυτοί είναι οι παίκτες που με κάνουν να ονειρεύομαι, όχι ο Ρονάλντο".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ