ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Τέβες: "Ονειρεύομαι το Τσάμπιονς Λιγκ"

Τέβες: "Ονειρεύομαι το Τσάμπιονς Λιγκ"

Ο Κάρλος Τέβες τόνισε στην παρουσίασή του πως δεν είναι βάρος η φανέλα με το Νο 10 καθώς στη Μπόκα την είχε κληρονομήσει από τον Μαραντόνα ενώ έθεσε ως στόχο του με τη Γιουβέντους την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

"Ευχαριστώ τη Γιουβέντους και τη Μάντσεστερ Σίτι. Έχω επίγνωση της μεγάλης προσπάθειας που κατέβαλε η Γιουβέντους για να με φέρει εδώ. Αναλαμβάνω την ευθύνη να φορέσω το "10" και να εκπροσωπήσω αυτό το μεγάλο σύλλογο.

Έχω ήδη φορέσει το "10" του Μαραντόνα στη Μπόκα. Η μεγάλη πρόκληση δεν είναι να φορέσω το νούμερο 10 αλλά να σταθώ στο ύψος της Γιουβέντους", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις το νέο μεγάλο απόκτημα της Γιουβέντους, και συνέχισε:

"Ο σεβασμός μου για τον Ντελ Πιέρο είναι μεγάλος και βαθύς, είναι χαρά για μένα να κληρονομώ το νούμερό του. Δεν μου προκάλεσε έκπληξη η υποδοχή που μου έγινε επειδή ξέρω ότι στην Ιταλία ζούν έντονα το ποδόσφαιρο. Οι οπαδοί της Γιουβέντους έδειξαν από την αρχή ενθουσιασμό.

Η Μίλαν; Με τον Γκαλιάνι έχω μιλήσει τρεις φορές στη ζωή μου, την τελευταία φορά πέρυσι. Δεν ξέρω γιατί έκανε τέτοιες δηλώσεις (σ.σ. "Ο Τέβες δεν θα μας προδώσει").

Είμαι ευχαριστημένος που βρίσκομαι στη Γιουβέντους. Υποχρέωσή μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Όμως η Γιούβε είναι δυνατή και το όνειρο είναι το Τσάμπιονς Λιγκ".

"Δεν είναι βάρος η φανέλα με το Νο 10"

Όσο για το πως φαντάζεται τον ευατό του τη νέα σεζόν στο Τορίνο, ο "Απάτσε" υπογράμμισε: "Μπορώ να δώσω στην ομάδα την εμπειρία και την ποιότητά μου.

Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι ένα από τα ομορφότερα και δυσκολότερα στον κόσμο. Έχω κίνητρα. Το να φορέσω αυτή τη φανέλα είναι ένα όνειρο που πραγματοποιείται.

Μίλησα με τον Πελεγκρίνι και του είπα ότι ήθελα να φύγω από τη Μάντσεστερ Σίτι επειδή θεωρούσα πως είχε ολοκληρωθεί ο κύκλος μου εκεί".

Επιπλέον, ο 29χρονος επιθετικός αναφέρθηκε στην προοπτική να πάρει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στη Serie A, στον Πίρλο καθώς και στο πότε ήρθε σε πρώτη φορά σε επαφή με τους "μπιανκονέρι".

"Αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρει ο τίτλος του αρχικανονιέρη. Το σημαντικό είναι οι νίκες και αν η ομάδα νικάει θα είναι πιο εύκολο για μένα να κατακτήσω ατομικούς στόχους.

Με τον Πίρλο θα είναι τα πάντα πιο εύκολα. Αλλά είμαι ευτυχισμένος που θα έχω για συμπαίκτες και άλλους παίκτες όπως ο Μπουφόν για παράδειγμα. Είναι παίκτες που σέβομαι πολύ.

Ο κύκλος μου στη Μάντσεστερ Σίτι ολοκληρώθηκε

Οι πρώτες επαφές με τη Γιουβέντους έγιναν το 2011 και τώρα ολοκληρώθηκαν θετικά. Η Γιουβέντους είναι η μοναδική ομάδα που μίλησε μαζί μου και έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον.

Την απόφαση την πήρα τη στιγμή που μίλησα με τη Γιουβέντους".

Από την πλευρά του, ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους, Μπέπε Μπαρότα, επεσήμανε κατά την παρουσίασή του Τέβες: "Είναι μάταιο να ξοδεύουμε λέξεις για τον Τέβες, μιλάει η καριέρα του για εκείνον.

Η απόκτησή του μας γεμίζει με υπερηφάνεια, τον θέλαμε εδώ και αρκετά χρόνια. Υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός από ομάδες στην Ιταλία και στο εξωτερικό.

Ο παίκτης διαμέσω των μάνατζέρ του μας είχε εκφράσει την επιθυμία του να έρθει στη Γιουβέντους. Ο Κόντε έχει μιλήσει με τον Κάρλος. Είμαστε όλοι ευτυχισμένοι.

Δεν περιμέναμε να βρούμε τέτοιο ενθουσιασμό μεταξύ των οπαδών μας".

Τέβες: "Ονειρεύομαι το Τσάμπιονς Λιγκ"

Ο Τέβες στο μουσείο της Γιουβέντους ποζάρει μπροστά στη γιγαντιαία φωτογραφία του θρυλικού Ομάρ Σίβορι

Τέβες: "Ονειρεύομαι το Τσάμπιονς Λιγκ"

Οπαδοί της Γιουβέντους συγκεντρωμένοι έξω από το μουσείο της "βέκια σινιόρα", περιμένοντας τον Αργεντίνο επιθετικό

Τέβες: "Ονειρεύομαι το Τσάμπιονς Λιγκ"

Ο "Απάτσε" κοιτάζει τη βιτρίνα από το Διηπειρωτικό του '96 έχοντας δίπλα του τον πρόεδρο των "μπιανκονέρι" Αντρέα Ανιέλι

Τέβες: "Ονειρεύομαι το Τσάμπιονς Λιγκ"

Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Σίτι φωτογραφίζεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο του "Juventus Stadium" με τη φανέλα της νέας του ομάδας

Τέβες: "Ονειρεύομαι το Τσάμπιονς Λιγκ"

Ο Τέβες υπογράφει πάνω σε μπάλες και τις πετάει στους οπαδούς

Τέβες: "Ονειρεύομαι το Τσάμπιονς Λιγκ"

Ο Αργεντίνος περνάει από ιατρικές εξετάσεις λίγο πριν την παρουσίασή του στον Τύπο

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ