ΑΕΚ

Τετ α τετ Μελισσανίδη-Κατσουράνη για... την ΑΕΚ

Τετ α τετ Μελισσανίδη-Κατσουράνη για... την ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Τυχαία συνάντηση είχαν ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Κώστα Κατσουράνη, στην βράβευση του πρώτου από την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδας. Θέμα συζήτησης η ΑΕΚ και η "Αγιά Σοφιά". Η πλάκα του γενικού αρχηγού του ΠΑΟΚ και η πληρωμένη απάντηση που πήρε

Από τον Ιούνιο το Sport24.gr σας είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας και τον Σεπτέμβριο βγάλαμε στο θέμα επιπλέον λεπτομέρειες. Οι τελευταίες εξελίξεις μας επιβεβαιώνουν πανηγυρικά με τις πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη να μιλάνε για συνάντηση με πολλά... υπονοούμενα.

Συγκεκριμένα υπήρξε το Σάββατο (5/10) τετ α τετ του Μελισσανίδη με τον Κατσουράνη στο Μακεδονία Παλλάς (ιδιοκτησίας Σαββίδη), στο περιθώριο της βράβευσης του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ από την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδας.

Ο mvp του φετινού ΠΑΟΚ και αρχηγός της Εθνικής, βρέθηκε στο τραπέζι του "Τίγρη" και μίλησε μαζί του σε κοινή θέα, με τους παρευρισκομένους να τονίζουν πως βασικό θέμα ήταν η νέα προσπάθεια της ΑΕΚ και φυσικά το νέο γήπεδο "Αγιά Σοφιά".

Στον ίδιο χώρο μάλιστα υπήρχε τόσο η αποστολή του ΠΑΟΚ, όσο και ο ιδιοκτήτης του δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδης.

"Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε"

Είναι αξιοσημείωτο το περιστατικό που συνέβη (επιβεβαιώθηκε από διαφορετικές πηγές μας) ανάμεσα στον γενικό αρχηγό του ΠΑΟΚ, Κώστα Ιωσηφίδη και τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Συγκεκριμένα και ενώ υπήρχε συζήτηση Κατσούρ με Τίγρη, ο κ. Ιωσηφίδης πέρασε από το τραπέζι και με δόση χιούμορ απευθύνθηκε στον Μελισσανίδη "μη μας πάρεις τον Κώστα, άσ' τον για ένα-δύο χρονάκια ακόμα και μετά δικός σου", με τον Τίγρη να χαμογελάει και να δίνει πληρωμένη απάντηση... «σίγουρα, με αυτό το πλευρό να κοιμάστε».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ