PREMIER LEAGUE

Τέρι:"Με εξύβρισε ο Πολ"

Τέρι:"Με εξύβρισε ο Πολ"
ΤέριΠολ

άγγλος διεθνής άσος πάντως υποστήριξε ότι ο διαιτητής τον εξύβρισε όταν πήγε να διαμαρτυρηθεί και στην συνέχεια του έδειξε την κόκκινη κάρτα

Ο αμυντικός των πρωταθλητών Αγγλίας Τζον Τέρι είχε αποβληθεί στο συγκεκριμένο ματς με τον Ζοζέ Μουρίνιο να στρέφεται κατά του διαιτητή Γκρέιαμ Πολ.

Ο άγγλος διεθνής άσος πάντως υποστήριξε ότι ο διαιτητής τον εξύβρισε όταν πήγε να διαμαρτυρηθεί και στην συνέχεια του έδειξε την κόκκινη κάρτα .

"Μου είπε να πάω να γ*** ", υποστηρίζει ο Τζον Τέρι σύμφωνα με την εφημερίδα "Sun", ο οποίος μαζί με τους Άσλεϊ Κόουλ και Φρανκ Λάμπαρντ ερωτήθηκαν από τον υπεύθυνο της αγγλικής ομοσπονδίας Τζιμ Στέντμαν για όσα συνεβησαν και παρέδωσαν την απολογία τους.

Πάντως αν ο Πολ αποδειχθεί ένοχος κινδυνεύει με βαριά τιμωρία καθώς η εξύβριση θεωρείται σοβαρό παράπτωμα τόσο για τους παίκτες όσο και τους άλλους ιθύνοντες του ποδοσφαίρου της χώρας.

Και όλα αυτά μάλιστα ενώ τρεις μέρες αργότερα ο Πολ απέβαλε τον παίκτη της Έβερτον Τζέιμς Μακ Φάντεν στο παιχνίδι για το "Carling Cup" με την Άρσεναλ καθώς φέρεται να τον εξύβρισε.

Παράλληλα όμως η ομοσπονδία της Αγγλίας εξετάζει και τις κατηγορίες κατά του συγκεκριμένου διαιτητή στο παιχνίδι της Τότεναμ με την Τσέλσι σύμφωνα με τις οποίες είπε στους ποδοσφαιριστές των "μπλε" ότι θα πάρουν το μάθημα τους.

Ο Γκρέιαμ Πολ αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για την ώρα και περιμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που έχει ξεκινήσει.











TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ