ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Τεννές: "Με λίγη παραπάνω τύχη, θα είχαμε μειώσει και άλλο τη διαφορά από την Λαμία"

Ο Μπάμπης Τεννές στο πλαίσιο του αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ του Απόλλωνα Σμύρνης και του Παναιτωλικού | 2 Απριλίου 2022
Ο Μπάμπης Τεννές στο πλαίσιο του αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ του Απόλλωνα Σμύρνης και του Παναιτωλικού | 2 Απριλίου 2022 INTIME SPORTS

Ο Μπάμπης Τεννές υποστήριξε ότι ο Απόλλωνας εξακολουθεί να έχει λίγες ελπίδες για παραμονή, παρά τη νίκη επί του Παναιτωλικού, ξεκαθάρισε ωστόσο πως τόσο εκείνος όσο και οι παίκτες του θα προσπαθήσουν μέχρι τέλους για την ανατροπή.

Προσγειωμένος αλλά ταυτόχρονα και πεισμωμένος εμφανίστηκε ο Μπάμπης Τεννές, στις δηλώσεις που έκανε μπροστά στην κάμερα της Cosmote TV στο φινάλε της επικράτησης του Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0 επί του Παναιτωλικού με το χρυσό γκολ του Ντάουντα.

Ο έμπειρος προπονητής μίλησε για τη βαθμολογική διαφορά που χωρίζει την ομάδα του από την Λαμία και η οποία εξακολουθεί να υφίσταται, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο που προηγήθηκε ενώ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα πίστης ενόψει των πέντε αγώνων που απομένουν για το φινάλε της σεζόν.

"Το στομάχι μας έχει σπάσει μετά από τόσα χρόνια αλλά πάλι υπάρχει η αγωνία και η επιθυμία για νίκη οπότε κάποια στιγμή ξεφεύγουμε λίγο παραπάνω όσον αφορά στις εκδηλώσεις μας.

Κάναμε μια νίκη, δεν λέει τίποτα. Από τη στιγμή που ήρθα εδώ θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να καταφέρουμε κάτι, πράγμα που είναι αρκετά δύσκολο.

Η ψαλίδα δεν κλείνει πάρα πολύ, υπάρχει διαφορά ακόμα από την Λαμία, αλλά υπάρχουν και πέντε παιχνίδια ακόμα που όλα μπορεί να γίνουν", τόνισε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει με νόημα:

"Αν στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε λίγο περισσότερη τύχη και εννοώ το προηγούμενο παιχνίδι που κάναμε τον Ατρόμητο που χάσαμε το πέναλτι στο 88', αν εκεί είχαμε λίγο περισσότερη τύχη και είχαμε μειώσει ακόμα περισσότερο τη διαφορά, θα είχαμε ακόμα περισσότερες ελπίδες. Τώρα οι ελπίδες μας είναι λίγες αλλά θα τις προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ