ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τεν Χαχ: "Βλέπω τα λάθη μας, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι η Γιουνάιτεντ δεν έχει σωστή νοοτροπία"

Ο Έρικ τεν Χαχ στο ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ
Ο Έρικ τεν Χαχ στο ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ © 2024 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Ο Έρικ τεν Χαχ αναφέρθηκε στα λάθη που έκανε η ομάδα του στον ημιτελικό του FA Cup με την Κόβεντρι, τονίζοντας ωστόσο ότι είναι μεγάλο επίτευγμα οι πρόκριση σε δύο τελικούς τα δύο τελευταία χρόνια.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραλίγο να πέσει θύμα επικής ανατροπής χάνοντας προβάδισμα τριών γκολ κόντρα στην Κόβεντρι (3-3), όμως έμεινε όρθια και επιβλήθηκε με 4-2 στα πέναλτι, για να δώσει ραντεβού με τη Σίτι στον τελικό του FA Cup για δεύτερη στη σειρά χρονιά.

Ο Έρικ τεν Χαχ μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα υποστήριξε ότι "δεν είναι ντροπή" να κάνει λάθη η ομάδα του, τονίζοντας πως η πρόκριση για δεύτερη σερί σεζόν στον τελικό είναι μεγάλο επίτευγμα.

"Φτάσαμε σε δύο τελικούς μέσα σε δύο χρόνια και αυτό είναι ένα τεράστιο επίτευγμα. Βλέπω τα λάθη που κάνουμε. Δεν μπορείς να τα αποφύγει. Αλλά δεν είναι ντροπή κι είναι τεράστιο επίτευγμα να πας σε δύο τελικούς.

Μπορούμε να παίξουμε σε πολύ υψηλά επίπεδα, αλλά στον ίδιο αγώνα μπορούμε να πάμε σε πολύ χαμηλά επίπεδα και αυτό δεν εξηγείται. Αφορά τη διαχείριση του παιχνιδιού, την ευθύνη και τη λήψη αποφάσεων.

Πρέπει να τα πηγαίνουμε καλύτερα σε αυτές τις περιπτώσεις. Σε αρκετές περιπτώσεις όπως αυτή αφήσαμε το αποτέλεσμα να ξεφύγει.

Δεν νομίζω ότι κατεβάσαμε κεφάλι, αλλά είχαμε πολλά πισωγυρίσματα και ίσως η αντίδρασή μας να είναι ανθρώπινη, αλλά δεν είναι αποδεκτή. Όταν έχεις τον έλεγχο πρέπει να κερδίζεις εύκολα.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτή η ομάδα δεν έχει τη σωστή νοοτροπία, γιατί έδειξε χαρακτήρα σήμερα, αλλά στο τελευταίο μέρος υπήρχε έλλειψη πειθαρχίας. Αυτή η σεζόν είχε πολλά σκαμπανεβάσματα αλλά και πολλά κάτω.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας δεν κάνει τη σεζόν επιτυχημένη. Θέλουμε να κερδίσουμε περισσότερα. Έχω ανάμεικτα συναισθήματα.

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο, αλλά δείξαμε την περασμένη σεζόν ότι αν εκτελέσουμε το πλάνο μας σε 90 λεπτά, έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά έχουμε μια ευκαιρία και πρέπει να πετύχουμε".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ