ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τεν Χαχ: "Καμία ομάδα δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με τόσους τραυματισμούς που είχαμε"

Ο Έρικ τεν Χαχ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άστον Βίλα
Ο Έρικ τεν Χαχ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άστον Βίλα 2023 AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Έρικ Τεν Χαχ αναφέρθηκε στους λόγους στους οποίους η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν δείχνει σταθερότητα φέτος, ενώ φρόντισε να υπογραμμίσει την εμπιστοσύνη του προς την ομάδα του.

Ακόμη μία ήττα, η ένατη συγκεκριμένα, για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League. Οι κόκκινοι διάβολοι ηττήθηκαν 2-1 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος και πλέον βρίσκονται στην 7η θέση με 31 πόντους στο -9 από την τετράδα.

Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στο Σίτι Γκράουντ, ο Έρικ Τεν Χαχ τόνισε πως η ομάδα του δεν δείχνει σταθερότητα φέτος και αναφέρθηκε στο ζήτημα των τραυματισμών που ταλαιπωρούν τη Γιουνάιτεντ τη φετινή χρονιά.

"Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο, δεν είμαστε σταθεροί. Μπορούμε να κερδίσουμε τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα, αλλά όχι τις άλλες. Δείχνουμε ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε κόντρα στις κορυφαίες ομάδες. Είμαι πεπεισμένος και έχω πίστη στην ομάδα μου ότι θα βελτιωθούμε.

Eίχαμε ξεπεράσει τις προσδοκίες την περασμένη σεζόν, η απόδοσή μας είναι κατώτερη φέτος. Ξέρουμε τους λόγους και γιατί δεν λειτουργεί. Καμία ομάδα δεν μπορεί να αντεπεξέλθει με τόσους τραυματισμούς και προβλήματα που είχαμε. Πρέπει να βελτιωθούμε και έχουμε βάθος στο ρόστερ, αλλά με τόσους τραυματισμούς, το βάθος δεν είναι αρκετό" ανέφερε συγκεκριμένα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ