ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τεν Χαχ: "Ευχαριστούμε την Σίτι και τον Γκουαρδιόλα για το μάθημα που μας έδωσαν"

Ο Έρικ Τεν Χαχ
Ο Έρικ Τεν Χαχ @ 2022 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Η συντριβή από την Σίτι στο ντέρμπι του Μαντσεστερ μπορεί να βγει σε καλό για την Γιουνάιτεντ σύμφωνα με τον Έρικ τεν Χαχ, ο οποίος θεωρεί πως αυτό το αποτέλεσμα είναι μέρος της διαδικασίας εξέλιξης της ομάδας του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρατάχτηκε στο "Έτιχαντ " την περασμένη Κυριακή μετρώντας τέσσερις σερί νίκες και εντός έδρας επιτυχίες απέναντι σε Λίβερπουλ και Άρσεναλ όμως το απόγευμα της Κυριακής βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη, αφού δέχτηκε έξι γκολ από τη συμπολίτισσά της στο πιο παραγωγικό ματς στην ιστορία των δύο ομάδων (θρίαμβος με 6-3 για την Σίτι).

Η ήττα από τους μπλε της πόλης για την 9η αγωνιστική της Premier League πλήγωσε βαθιά τους οπαδούς και τους παίκτες και ταρακούνησε συθέμελα το σύλλογο που ένιωσε πως απέχει παρασάγγας από την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, ωστόσο ο Έρικ τεν Χαχ βρήκε και θετικά στοιχεία από αυτό το "χαστούκι".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Ξέρω πως όταν είσαι σε φάση μετάβασης δεν μπορείς μόνο να πηγαίνεις προς τα πάνω, θα έχεις και πισωγυρίσματα. Νικήσαμε την πρωτοπόρο στο πρωτάθλημα, νικήσαμε την Λίβερπουλ, την Κυριακή είχαμε άσχημη μέρα στο γραφείο και νικηθήκαμε.

Εκείνη την ημέρα η Σίτι ήταν καλύτερη και θα πρέπει να το δεχτούμε. Δεν μπορούμε όμως να αποδεχτούμε την εμφάνισή μας, που ήταν απαράδεκτη", τόνισε ο Ολλανδός προπονητής στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης, ενόψει του αγώνα με την Ομόνοια για το Europa League, για να προσθέσει:

"Ήταν ένας έλεγχος πραγματικότητας οπότε θα πρέπει να μάθουμε από αυτό και να προχωρήσουμε. Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά μένουμε προσκολλημένοι στις αρχές μας να αιφνιδιάζουμε τους αντιπάλους, να φέρνουμε κάτι διαφορετικό στο ματς.

Θα το κάνουμε αυτό στο μέλλον, παίρνουμε αυτοπεποίθηση από τις νίκες με Άρσεναλ και Λίβερπουλ ενώ είχαμε και έναν έλεγχο της πραγματικότητας απέναντι στην Σίτι.

Ξέρουμε ότι θα πρέπει να βελτιωθούμε οπότε οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την Σίτι και τον Πεπ για το μάθημα που μας έδωσαν".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ