ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τεν Χαχ: "Είμαι ο κατάλληλος προπονητής για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

Τεν Χαχ: "Είμαι ο κατάλληλος προπονητής για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"
Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ, στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του με τη Φούλαμ για την Premier League @2022 AP IMAGES/LEILA COKER

Παρά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα και τα ιστορικά χαμηλά που πιάνει για ακόμα μια σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Έρικ Τεν Χαχ πιστεύει ότι είναι ο ιδανικός προπονητής για να καθοδηγήσει την ομάδα στην επόμενη μέρα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέστη ακόμα μία βαριά ήττα τη φετινή σεζόν στην Premier League, αυτή τη φορά από την Κρίσταλ Πάλας με 4-0, υπ' αριθμόν 13 που ισοδυναμεί με αρνητικό ρεκόρ από τη σεζόν 1992-93.

Παράλληλα, αυτή ήταν η όγδοη ήττα στην ιστορία των κόκκινων διαβόλων με 4+ γκολ διαφορά στο αγγλικό πρωτάθλημα, με τις τρεις εξ αυτών αν έχουν έρθει υπό την καθοδήγηση του Έρικ Τεν Χαχ.

Παρόλα αυτά και δεδομένου του γεγονότος ότι η ομάδα βρίσκεται εκτός ευρωπαϊκών εισιτηρίων τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της Premier League, ο Ολλανδός προπονητής συνεχίζει να αποπνέει πίστη ότι είναι ο κατάλληλος για να καθοδηγήσει τον σύλλογο, όπως τόνισε σε δηλώσεις του μετά τη συντριβή με 4-0 από την Κρίσταλ Πάλας.

"Είχαμε χαμηλή απόδοση, δεν αντιδράσαμε όπως θα θέλαμε και αυτό είναι απογοητευτικό. Έχουμε προβλήματα ειδικά στην άμυνα, αλλά στο τέλος της ημέρας θα πρέπει να το αποδεχθούμε και να προσαρμοστούμε σε αυτή τη συνθήκη.

Θα συνεχίσω να παλεύω. Προετοίμασα την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο που μπορούσα, αλλά δεν ήταν αρκετό. Πρέπει να αναλάβω την ευθύνη γι’ αυτό, αλλά θα βρούμε την ενέργεια για να είμαστε έτοιμοι την Κυριακή κόντρα στην Άρσεναλ.

Είμαι ο κατάλληλος προπονητής για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εάν έχουμε τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους τότε έχουμε καλές ελπίδες. Μας λείπει σχεδόν όλη η αμυντική γραμμή και έχουμε προβλήματα", ήταν τα λόγια του 54χρονου τεχνικού.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ