LA LIGA

Τέμπας σε Πέρεθ: "Οι σύλλογοι υπομένουν τις απειλές του εδώ και χρόνια"

Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας.
Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας. © 2018 PAUL WHITE/AP IMAGES

Ο Χαβιέρ Τέμπας, όπως συνηθίζει, απάντησε στην απόφαση της Ρεάλ Μαδρίτης να κινηθεί νομικά εναντίον του αλλά και κατά της ίδιας της εταιρίας, CVC, κατηγορώντας τον Φλορεντίνο Πέρεθ για απειλητική συμπεριφορά προς τους υπόλοιπους συλλόγους.

Τέλος δεν έχει η αντιπαράθεση του προέδρου της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, με την κόντρα των δύο πλευρών να συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και όπως όλα δείχνουν θα λύσουν τις διαφορές τους στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε ανοιχτό πόλεμο με τον Τέμπας, έπειτα από την ανακοίνωσή της το πρωί της Τρίτης (10/8) ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του, αλλά και της εταιρίας CVC για τη συμφωνία που υπέγραψαν οι δύο πλευρές, εν αγνοία τους.

Όπως και η Μπαρτσελόνα, έτσι και ο μαδριλένικος σύλλογος, είναι αντίθετοι, με τον ισχυρό άνδρα των "μερένγκες" να κινείται νομικά κατά της διοργανώτριας αρχής και τον Τέμπας να εξαπολύει λίγο αργότερα επίθεση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

"Η απειλητική μέθοδος που χρησιμοποιεί ο Φλορεντίνο Πέρεθ προσωπικά εδώ και χρόνια μεταφέρεται στο κοινό. Οι σύλλογοι υπομένουν τις απειλές τους εδώ και χρόνια. Από το 2015 ενάντια στις συγκεντρωτικές πωλήσεις, τις συνεχείς προκλήσεις στις συμφωνίες, τη Super League. .. Η Ρεάλ Μαδρίτης αξίζει περισσότερα", έγραψε στην ανάρτησή του ο Τέμπας.

Υπενθυμίζεται, ότι το συγκεκριμένο δάνειο θα αποπληρωθεί σε 50 χρόνια, με τους συλλόγους που θα το λάβουν, να έχουν δέσμευση ότι δεν θα αγωνιστούν σε άλλη λίγκα, κάτι που έρχεται κόντρα στα σχέδια των Μαδριλένων και των "μπλαουγκράνα", οι οποίες έχουν πάντα στο μυαλό τους τη σύσταση της European Super League.

TAGS LA LIGA ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ