ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Πηγαίνει στα δικαστήρια τον Τέμπας και τη CVC για τη δανειακή σύμβαση με τη La Liga

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ
Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ © 2018 CLAUD PARIS / FILE PHOTO / AP IMAGES

Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά του προέδρου της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας και της εταιρίας CVC για τη συμφωνία που υπέγραψαν οι δύο πλευρές, εν αγνοία τους.

Το διοικητικό συμβούλιο της Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε όμφωνα να κινηθεί νομικά εναντίον του προέδρου της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, του Χαβιέρ ντε Χάιμε Γκιγιάρο, αλλά και κατά της ίδιας της εταιρίας, CVC.

Υπενθυμίζεται ότι η La Liga πήρε δάνειο ύψους 2.7 δισεκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να επουλώσουν οι ισπανικοί σύλλογοι τις οικονομικές πληγές που υπέστησαν λόγω κορονοϊού. Η συγκεκριμένη συμφωνία έγινε χωρίς να ενημερωθούν οι "μερένγκες" αλλά και η Μπαρτσελόνα.

Το συγκεκριμένο δάνειο θα αποπληρωθεί σε 50 χρόνια, με τους συλλόγους που θα το λάβουν, να έχουν δέσμευση ότι δεν θα αγωνιστούν σε άλλη λίγκα, κάτι που έρχεται κόντρα στα σχέδια των Μαδριλένων και της Μπαρτσελόνα, οι οποίες έχουν πάντα στο μυαλό τους τη σύσταση της European Super League.

Παράλληλα τόνισε ότι θα προβεί και στις νόμιμες δικαστικές ενέργειες που μπορεί κατά όσων συμφωνήσουν με τη συγκεκριμένη σύμβαση, στη Γενική Συνέλευση της La Liga, η οποία θα διεξαχθεί στις 12 Αυγούστου.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ