ΑΕΚ

Τέλος Σταθάκης - Τσουκαλάς

Τέλος Σταθάκης - Τσουκαλάς
INTIME SPORTS

Ακόμα δύο ποδοσφαιριστές, αποτελούν παρελθόν για την ΑΕΚ σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΕΚ1924. Ο λόγος για τους Σταύρο Σταθάκη και Σωκράτη Τσουκαλά.

Οι δύο νεαροί αμυντικοί δεν κατάφεραν να κερδίσουν με τις εμφανίσεις τους τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος και έτσι ενημερώθηκαν σήμερα ότι αποχωρούν από την Ένωση.

Ο Σωκράτης Τσουκαλάς με τις εμφανίσεις του στη Σούπερ Λιγκ κέρδισε την παραμονή του στην ΑΕΚ, ωστόσο στη Γ’ Εθνική τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε και δεν κατάφερε να πιάσει την απόδοση που ήθελαν οι άνθρωποι της Ένωσης.

Από την άλλη πλευρά ο Σταύρος Σταθάκης, αγωνίστηκε σε πολλά ματς, ωστόσο η αστάθεια του σε αρκετά από αυτά έκαναν τους υπεύθυνους του Δικεφάλου να τον αφήσουν ελεύθερο.

Παρελθόν και ο Κάτσικας

Οι αποχωρήσεις για την ΑΕΚ συνεχίζονται σήμερα, με τον Ρομπέρτο Κάτσικα να είναι ο επόμενος ποδοσφαιριστής που ενημερώθηκε και δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση.

Μετά τους Τσουμάγκα, Πόποβιτς, Μούργκα και Δημγκιόκα παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί και ο Ρομπέρτο Κάτσικας. Ο μέσος του Δικεφάλου αγωνίστηκε μόλις σε δύο ματς και οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος αποφάσισαν ότι δεν τον χρειάζονται στην Β’ Εθνική.

Η επίσημη ανακοίνωση για οκτώ

Με ανακοίνωσή του το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ ανακοίνωσε επίσημα τους οκτώ κιτρινόμαυρους που αποτελούν παρελθόν από την Ένωση.

Αναλυτικά:

"Από το Τμήμα Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ ανακοινώνεται ότι δεν θα συνεχιστεί για τη νέα αγωνιστική περίοδο η συνεργασία της ομάδας μας με τους ποδοσφαιριστές Τάσο Τσουμάγκα, Αλέξανδρο Δημγκιόκα, Ζντράβκο Πόποβιτς, Ρομπέρτο Κάτσικα, Έντιν Μούργκα, Σταύρο Σταθάκη, Κώστα Τσούπρο και Σωκράτη Τσουκαλά.

Προηγήθηκε η επικοινωνία των ποδοσφαιριστών με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ κ. Νίκο Λυμπερόπουλο. Η ΑΕΚ τους ευχαριστεί για την προσφορά τους και εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ