ΗΡΑΚΛΗΣ

Τέλος στα φιλικά με ισοπαλία

Τέλος στα φιλικά με ισοπαλία
πεντραθα MOTIONTEAM

Ισόπαλος 2-2 με τον Ολυμπιακό Βόλου στον Πανθεσσαλικό αναδείχθηκε ο Ηρακλής στο τελευταίο φιλικό

Ο Ολυμπιακός Βόλου μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, απέναντι στους νωθρούς «κυανόλευκους» και προηγήθηκε νωρίς. Στο 15΄ ο Ιακωβάκης σέντραρε από αριστερά εκμεταλλευόμενος λάθος στην δεξιά πτέρυγα της αμυντικής γραμμής του Ηρακλή και ο Ιωάννου με πλασέ έκανε το 1-0. Προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο «Γηραιός» αν και κυριάρχησε δημιουργώντας ευκαιρίες για γκολ μπροστά στα γκολπόστ των γηπεδούχων δεν κατάφερε να πετύχει να ισοφαρίσει.
Στο δεύτερο μέρος οι "κυανόλευκοι", εμφανώς βελτιωμένοι, πήραν τα ηνία του αγώνα, συνεχίζοντας την υπεροχή, που δημιούργησαν στο τέλος του πρώτου 45λέπτου. Δημιούργησαν πολλές και επικίνδυνες καταστάσεις με στόχο την ισοφάριση, η οποία ήλθε με την "καλλιτεχνική" εκτέλεση φάουλ του Γκαρσία στο 76΄.

Η υπεροχή του Ηρακλή καρποφόρησε εκ νέου, φέρνοντας την ανατροπή στο σκορ, με το πολύ όμορφο σε εκτέλεση γκολ του Γιάντση στο 82΄ μετά από πάσα του Γκαρσία. Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός Βόλου στάθηκε τυχερός στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ισοφαρίζοντας σε 2-2 με μακρινό σουτ του Τσουλάκου.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός Βόλου: Θέμελης, Γκαρσία, Γουσούλης, Ιακωβάκης, Ιωάννου, Κατσικάς, Κοντέων, Μαγέρνικ, Ραγκουέλ, Ραμί, Στεφανίδης ενώ αγωνίστηκαν επίσης οι: Βεζυρίδης, Γεροντίδης, Γιακάκογλου, Σκαρτσίλας, Μιχάλης, Δήμας και Τσουλάκος.

Ηρακλής: Μπαντής, Μπούρμπος (64΄ Παπαζαχαρίας), Ιωαννίδης, Κατσαμπής, Σαρακατσάνος, Φούφουλας (64΄ Παπαστεριανός), Μαρκές (64΄ Κομβολίδης), Γκαρσία, Ντιέ (64΄ Επστάιν), Κίκο Ρατόν (80΄ Πιτσόκος), Γιάντσης.

Διαιτητής: Δ. Γκόλιας (ΣΔΠ Θεσσαλίας)
Α΄ Βοηθός: Κ. Πετρόπουλος (ΣΔΠ Θεσσαλίας)
Β΄ Διαιτητής: Α. Κουλάκογλου (ΣΔΠ Θεσσαλίας)













TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ