ΗΡΑΚΛΗΣ

Αγάπη διαρκείας

Αγάπη διαρκείας
Πεντράθα

Σε μια απόφαση και κίνηση, που προδίδει τον βαθμό της αποφασιστικότητας και της πίστης στην προσπάθεια, προχώρησαν παίκτες και τεχνική ηγεσία

Συγκεκριμένα, εξέφρασαν την επιθυμία να αγοράσουν ένα εισιτήριο διαρκείας, ο κάθε παίκτης και το κάθε μέλος του τεχνικού επιτελείου, (πέραν των εισιτηρίων διαρκείας, τα οποία δικαιούνται για συγγενικά πρόσωπα και τους χορηγούνται) απόφαση την οποία υλοποίησαν σήμερα, με τις σχετικές αιτήσεις, που έσπευσαν να συμπληρώσουν στην γραμματεία της ΠΑΕ, στα γραφεία της Μίκρας.
Μετά τη σημερινή υποβολή των αιτήσεων και την πληρωμή από την πλευρά τους των εισιτηρίων, οι "κυανόλευκοι" παίκτες και προπονητές περιμένουν τις κάρτες τους, τις οποίες θα παραλάβουν λίαν συντόμως, όπως και ο υπόλοιπος κόσμος του Ηρακλή, που αγόρασε εισιτήριο διαρκείας, πιστεύοντας, όπως και η ίδια η ομάδα, στη νέα προσπάθεια.

Ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας του Ηρακλή, Άνχελ Πεντράθα, σημείωσε, σχετικά με την πρωτοβουλία αυτή: " Πήραμε αυτήν την απόφαση προκειμένου να καταδείξουμε το πόσο πολύ πιστεύουμε σε αυτό, που κάνουμε, το πόσο πιστεύουμε στο Σύλλογο, που λέγεται Ηρακλής.

Τα παιδιά πήραν μια πρωτοβουλία, που δηλώνει συμμετοχή και παρακινεί τον κόσμο να συμπαρασταθεί ακόμη περισσότερο, καθώς τη συμπαράστασή του την έχουμε εξαιρετική ανάγκη. Η χρονιά αυτή αποτελεί τεράστια ευκαιρία για την ομάδα και πρέπει να συμπορευθούμε με τον κόσμο για το καλύτερο της βαριάς φανέλας, που υπηρετούμε

".

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Ηρακλή, Τάσος Κατσαμπής, εξήγησε: " Αυτό που κάναμε όλοι μαζί αποδεικνύει πόσο ομάδα είμαστε. Δεν βρίσκω άλλο τρόπο να το εκφράσω και να το εξηγήσω. Αυτή είναι η εικόνα στο εσωτερικό του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ηρακλή και αυτήν την πίστη, την αποφασιστικότητα και την αγάπη θέλουμε να βγάλουμε προς τα έξω και να τραβήξουμε στο πλευρό μας τον μεγάλο κόσμο αυτής της ομάδας, που ήδη μας στηρίζει, αλλά τον θέλουμε πιο κοντά μας με την μέγιστη δυνατή μαζικότητα".




TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ