ΡΟΔΟΣ

Τέλος οι Βιλάρ και Κόντη

Τέλος οι Βιλάρ και Κόντη
Ρόδος, όρκος

Παρελθόν θα αποτελέσουν από την Ρόδο οι Βιλάρ και Κόντη οι οποίοι αποχώρησαν από το «σμαραγδένιο» νησί

Συγκεκριμένα, «ξένο σώμα» αποτελούν για την ομάδα του «σμαραγδένιου» νησιού οι Ρικάρντο Βιλάρ και Γιάννη Κόντη, οι οποίοι καθοδηγούμενοι από τον μάνατζερ τους, αναχώρησαν για την Αθήνα, λίγες ημέρες πριν τον πρώτο αγώνα με την Δόξα Δράμας.
Η διοίκηση ενημερώθηκε για το γεγονός και προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον μάνατζερ τους προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις, αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Μετά από την εξέλιξη αυτή η ΠΑΕ Ρόδος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Παρά το κομβικό σημείο που βρίσκεται η ομάδα μας, σήμερα δύο αδικαιολόγητα απόντες από την προπόνηση, που έχουν κοινό μάνατζερ - οι Βιλάρ και Κόντη - θεωρούνται πλέον εκτός ρόστερ. Εναντίον τους ήδη έχει δοθεί εντολή στον δικηγόρο της ΠΑΕ Χάρη Γρηγορίου να ζητήσει και να επιδιώξει όλα τα νόμιμα.

Η ενότητα της Ρόδου είναι δεδομένη και οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται όχι ως μισθοφόροι αλλά ως επαγγελματίες είναι μαζί με την διοίκηση για να επιτευχθεί ο στόχος».

Από εκεί και πέρα, ενόψει του αγώνα με τους «μαυραετούς», ο τεχνικός της Ρόδου, Γιώργος Στράντζαλης δεν θα έχει στην διάθεσή του εκτός από τους Βιλαρ, Κόντη και τους Αγγελόπουλο, Καλλιμάνη, Οξύζογλου, Μαϊλη, Τριχιά και Βεργωνη.








TAGS ΡΟΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ