ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τέλος ο Ρότσα από τον Παναθηναϊκό

Τέλος ο Ρότσα από τον Παναθηναϊκό
Ρότσα INTIME SPORTS

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα δεν θα βρίσκεται στα επόμενα ματς στον πάγκο του Παναθηναϊκού, αφού αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του "τριφυλλιού". Συνεχίζει στην ομάδα κάτω των 20. Ξένος ο νέος προπονητής.

Μετά από περίπου δύο μήνες στον πάγκο της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα επιστρέφει στις ακαδημίες.

Ο Αργεντινός προπονητής, συναντήθηκε την Δευτέρα το βράδυ στα γραφεία της "πράσινης" ΠΑΕ με τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Χρήστο Παναγόπουλο και πήραν την απόφαση να επιστρέψει στην ομάδα των κάτω των 20 ετών.

Έτσι λοιπόν, ο Παναθηναϊκός ψάχνει για νέο προπονητή που θα τον καθοδηγήσει μέχρι το τέλος της σεζόν και θα είναι ο τρίτος που θα κάτσει σε διάστημα λίγων μηνών στον "πράσινο" πάγκο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί κάποιο όνομα για τον αντικαταστάτη του Χουάν Ραμόν Ρότσα, όμως είναι δεδομένο πως τις επόμενες ώρες θα γνωρίζουμε ποιοι θα είναι υποψήφιοι για την τεχνική ηγεσία του "τριφυλλιού".

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Χουάν Ραμόν Ρότσα πλήρωσε το μάρμαρο για τις δύο συνεχόμενες ήττες του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, με αντίπαλο την Βέροια και τον Λεβαδειακό.

Η ανακοίνωση: "Συναντήθηκαν απόψε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο αντιπρόεδρος της ομάδας Χρήστος Παναγόπουλος με τον προπονητή Χουάν Ραμόν Ρότσα και αποφάσισαν από κοινού ο κ. Ρότσα να επανέλθει στα αρχικά καθήκοντα του προπονητή της ομάδας κάτω των 20 ετών.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί θερμά τον κ. Ρότσα για τη βοήθεια που παρέσχε έως τώρα σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για την ομάδα".

Έρχεται προπονητής και βοηθός

Ο Ούγκο Βαρέλα έχει κλείσει τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι ξένος και δεν έχει εργαστεί ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Τα πρώτα ονόματα τα οποία ακούστηκαν μετά το διαζύγιο με τον Χουάν Ρότσα ήταν του Σάκη Τσιώλη και του Γιάτσεκ Γκμοχ, αλλά όπως τονίζουν από την ΠΑΕ, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νέος προπονητής είναι ξένος και δεν έχει εργαστεί ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Προέρχεται από την ιβηρική χερσόνησο και τη συμφωνία έκλεισε ο Ούγκο Βαρέλα, ο εκτελών χρέη διαπραγματευτή του Παναθηναϊκού στο εξωτερικό.

Το όνομα του θα ανακοινωθεί την Τρίτη και θα έρθει στη χώρα μας την ίδια μέρα, συνοδευόμενος από τον βοηθό του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ