ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Τέλος ο Ρόκα από τον Ολυμπιακό Βόλου

Τέλος ο Ρόκα από τον Ολυμπιακό Βόλου
INTIME SPORTS

Ο Μανουέλ Ρόκα άφησε αιχμές κατά της διοίκησης στην συνέντευξη Τύπου με αποτέλεσμα να αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου αποτελεί ο Μανουέλ Ρόκα μετά την Κυριακάτικη εντός έδρας ήττα από τον Παναιγιάλειο και η οποία ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα μετά από αυτή της περασμένης εβδομάδας από τον Πανηλειακό.

Ο Ισπανός τεχνικός κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου άφησε αιχμές κατά τις διοίκησης προστατεύοντας τους παίκτες του για τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα:

"Προσπάθησα να ανεβάσω την ψυχολογία των παικτών. Η ήττα από τον Πανηλειακό δημιούργησε ανασφάλεια, σαν να μην ήμασταν πρώτοι και να μην είχαμε τέτοια διαφορά, σαν κάποιος να περίμενε στη γωνία να μας δώσει μια κλωτσιά. Αυτό δείχνει πως, ίσως, η οικογένεια δεν είναι σωστή. Ήξερα πως σήμερα δεν θα είχαμε καλό παιχνίδι. Από ήρωες τους ποδοσφαιριστές τους κάναμε αποδιοπομπαίους τράγους με μόνο μια ήττα. Αυτό θα πρέπει να το σκεφτούμε όλοι μας.

Το ποδόσφαιρο πολλές φορές είναι άδικο. Όμως έχουμε κάνει δουλειά τόσο καιρό και με μια εβδομάδα καταστρέφουμε τα πάντα. Σε μια εβδομάδα από προπονηταράς, γίνεσαι ακατάλληλος. Αγαπάω αυτή την ομάδα. Την καλύτερη καριέρα μου την έζησα εδώ. Αγαπώ πάντα τον Ολυμπιακό, ό,τι και να γίνει. Οι παίκτες ξέρουν πως αν κάτι δεν κάνουν καλά θα το πληρώσουν. Κι αυτό λογικό είναι να τους επηρεάζει, Κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα και η ευθύνη δεν είναι μόνο σε παίκτες και προπονητή."

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ