ΑΓΓΛΙΑ

Τέλος ο Πούκι για τον ΠΑΟΚ, τον ανακοίνωσε η Νόριτς

Τέλος ο Πούκι για τον ΠΑΟΚ, τον ανακοίνωσε η Νόριτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πούκι ήταν και πάει για τον ΠΑΟΚ καθώς ο Φινλανδός επιθετικός που ήταν στο μεταγραφικό στόχαστρο της ομάδας της Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκε από τη Νόριτς.

Στην Αγγλία και τη Νόριτς θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο Τεέμου Πούκι παρά το γεγονός ότι για ένα και πλέον μήνα ήταν βασικός μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της επίθεσης του.

Ο σύλλογος της Championship ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Πούκι ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίες τριών ετών με το σύλλογο της Αγγλίας.

Ο Πούκι μάλιστα έγινε η τρίτη φετινή μεταγραφή της Νόριτς στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε ενώ ο τεχνικός της ομάδας είπε:

"Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος με αυτή την κίνηση. Αισθανόμαστε ότι ο Πούκι είναι μια πολύ καλή ενίσχυση για την ομάδα μας γιατί είναι ένας τεχνίτης ποδοσφαιριστής με πολύ έξυπνες κινήσεις. Επίσης είναι αρκετά γρήγορος που επίσης είναι σημαντικό. Όπου και εάν έπαιξε μπόρεσε να προσφέρει με γκολ και ασίστ. Είναι ένας φανταστικός χαρακτήρας και είμαστε χαρούμενοι που θα τον έχουμε μαζί μας".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ