ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τέλος ο Μαρτίνς από τον Ολυμπιακό

Ο Πέδρο Μαρτίνς
Ο Πέδρο Μαρτίνς EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ύστερα από τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Μακάμπι Χάιφα στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η βαριά ήττα με 4-0 από τη Μακάμπι Χάιφα αποτέλεσε το "κύκνειο άσμα" του Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος τεχνικός αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία των "ερυθρολεύκων" πληρώνοντας τον αποκλεισμό από τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, αλλά και τη γενικότερα μέτρια εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα.

Με story τους στο Instagram οι ερυθρόλευκοι ευχαρίστησαν τον Πέδρο Μαρτίνς για τη συνεισφορά του όλα αυτά τα χρόνια.

Τέλος ο Μαρτίνς από τον Ολυμπιακό

Ο Μαρτίνς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού το καλοκαίρι του 2018, κατακτώντας τρία πρωταθλήματα (2020, 2021, 2022), καθώς κι ένα Κύπελλο (2020).

Σε 221 αναμετρήσεις έχει ως ρεκόρ 143 νίκες, 41 ισοπαλίες και 37 ήττες, ενώ είναι ο προπονητής με τα περισσότερα παιχνίδια στον ερυθρόλευκο πάγκο, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ντούσαν Μπάγεβιτς που έχει 208.

Παράλληλα, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ο 52χρονος προπονητής οδήγησε τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Champions League τη σεζόν 2019/20, ενώ στη συνέχεια εκείνης της χρονιάς ήρθε η μεγάλη πρόκριση επί της Άρσεναλ και η παρουσία στη φάση των 16 του Europa League.

Αντίστοιχη πορεία είχε και τη σεζόν 2020/21, με τους "κανονιέρηδες", ωστόσο, να παίρνουν εκδίκηση και να αποκλείουν την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς στους "16" της ίδιας διοργάνωσης.

Επιπλέον, με τον Πορτογάλο στον πάγκο, ο Ολυμπιακός δύο παρουσίες στους "32" του Europa League τη σεζόν 2018/19 και τη σεζόν 2021/22.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ