ΑΡΗΣ

Τέλος ο Γαλανός, βοήθεια από Κάλας

Τέλος ο Γαλανός, βοήθεια από Κάλας

Στην απόφαση να απομακρύνει τον Γιώργο Γαλανό από την θέση του υπευθύνου του ποδοσφαιρικού τμήματος, κατέληξε το ΔΣ του ΑΣ Αρη, ύστερα από πολύωρη συνεδρίαση.

Παρελθόν από την θέση υπευθύνου του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη αποτελεί ο Γιώργος Γαλανός, όπως αποφάσισε το Δ.Σ. του ΑΣ Άρη. Πλέον, αλλάζει και πάλι διοικητικό σχήμα, με τον Γαλανό να αναγκάζεται να αποχωρήσει, μόλις 1,5 μήνα αφότου ανέλαβε τα καθήκοντά του.

Φαίνεται πως ο αδερφός του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, Άλεξ Κάλας, που είναι επιχειρηματίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι αυτός που θα κρατήσει όρθιο οικονομικά τον Άρη.

Η ανακοίνωση του ΑΣ Αρη:

"Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις με τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος κ.Γ. Γαλανό και τις επίσημες προσβλητικές και ακυρωτικές δηλώσεις του προς τον θεσμό του πρόεδρου και των μελών του διοικητικού συμβουλίου, αποφασίζει:

Να διατηρήσει στην θέση του τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αναστάσιο Οικονόμου μέχρι την λήξη της θητείας του και την λύση της συνεργασίας με τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Γ. Γαλανό αποδεχόμενο την παραίτηση του.

Επίσης γνωστοποιούμε ότι ομάδα επιχειρηματιών εγγυάται την οικονομική αρωγή της".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ