ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Τέλος ο Χατζάρας, ανέλαβε ο Διαμαντόπουλος

Τέλος ο Χατζάρας, ανέλαβε ο Διαμαντόπουλος
INTIME SPORTS

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Πιερικού, ο Γιώργος Χατζάρας, την θέση του οποίου ανέλαβε και επίσημα ο Σταύρος Διαμαντόπουλος

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στο "στρατόπεδο" του Πιερικού την Δευτέρα, καθώς ο Γιώργος Χατζάρας αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του συλλόγου και νέος προπονητής είναι πλέον ο Σταύρος Διαμαντόπουλος.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα δήλωσε ο ίδιος ο Γιώργος Χατζάρας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, η απόφαση να λυθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία των δύο πλευρών ήταν δικιά του.

" Μετά από ώριμη σκέψη, το τελευταίο χρονικό διάστημα αποφάσισα, για λόγους προπονητικής ευθιξίας, με δική μου πρωτοβουλία να λύσω, κοινή συναινέσει, τη συνεργασία μου με την ομάδα της ΠΑΕ Πιερικός.

Θέλω να ευχαριστήσω του δύο μεγαλομετόχους της ΠΑΕ, κ. Ντούμο και κ. Ελευθεριάδη για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, τον κόσμο της Κατερίνης, τους συνεργάτες μου και τέλος όλους τους ποδοσφαιριστές.

Πιστεύω ότι οι βάσεις για αυτό το οποίο οραματιστήκαμε έχουν μπει. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, ό,τι καλύτερο στην ομάδα του Πιερικού
", δήλωσε ο πρώην τεχνικός της ομάδας.

Αμέσως μετά η ΠΑΕ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση αναφέροντας: " Η ΠΑΕ Πιερικός, μετά την απόφαση του προπονητή κ. Γιώργου Χατζάρα για τη λύση, κοινή συναινέσει, της συνεργασίας μας, θέλει δημόσια να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στην ομάδα, τον θεωρεί πάνω απ’ όλα φίλο και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας".

Τέλος, η διοίκηση προχώρησε γρήγορα για τον αντικαταστάτη του στην τεχνική ηγεσία και έτσι ανακοίνωσε την πρόσληψη του 63χρονου προπονητή Σταύρου Διαμαντόπουλου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: " Η ΠΑΕ Πιερικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Σταύρο Διαμαντόπουλο".

TAGS ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ