ΗΠΑ

Τελικός MLS: Ο Μεδίνα δέχθηκε μπουκάλι μπύρας στο κεφάλι

Ο Ζεσούς Μεδίνα τραυματίστηκε έπειτα από ρίψη μπουκαλιού από οπαδό της Πόρτλαντ
Ο Ζεσούς Μεδίνα τραυματίστηκε έπειτα από ρίψη μπουκαλιού από οπαδό της Πόρτλαντ PRINT SCREEN GLOMEX

Ο τελικός του MLS μεταξύ του Πόρτλαντ και της Νιου Γιορκ Σίτι στιγματίστηκε από ένα άσχημο περιστατικό, με τον Χεσούς Μεδίνα να δέχεται ένα κουτί μπύρας στο κεφάλι.

Η ανοησία δυστυχώς δεν έχει σύνορα και το βράδυ του Σαββάτου (11/12), ο τελικός του MLS, που είδε τη Νιου Γιορκ Σίτι να κερδίζει στα πέναλτι με 4-2 (1-1 κανονική διάρκεια) το Πόρτλαντ και να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια MLS, να στιγματίζεται από ένα απαράδεκτο περιστατικό.

Συγκεκριμένα λίγο πριν από το ημίχρονο η αναμέτρηση διακόπηκε, όταν τη στιγμή του πανηγυρισμού της Νιου Γιορκ Σίτι μετά το γκολ του Καστεγιάνος στο 41', ένας οπαδός που βρισκόταν στις κερκίδες πέταξε ένα κουτί μπύρας, το οποίο πέτυχε στο κεφάλι του Χεσούς Μεδίνα, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος, φωνάζοντας από τον πόνο.

Στη συνέχεια το παιχνίδι συνεχίστηκε, ενώ ο δράστης απομακρύνθηκε από το Providence Park. Το εν λόγω περιστατικό θυμίζει προφανώς αυτό που συνέβη με τον Ντιμιτρί Παγιέρ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ της Λιόν και της Μαρσέιγ. Από τη μεριά της η ομάδα του Πόρτλαντ καταδίκασε αμέσως αυτή τη χειρονομία:

"Ο οπαδός που πέταξε το αντικείμενο αποβλήθηκε από το παιχνίδι και αποκλείστηκε από το Providence Park. Μηδενική ανοχή σε τέτοιου είδους συμπεριφορές", ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της.

TAGS ΗΠΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ