ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τελικός Κυπέλλου Λουξ 2022: Στο αυτόφωρο οι συλληφθέντες για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ σύμφωνα με την ΕΡΤ

Στιγμιότυπο από τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου
Στιγμιότυπο από τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου EUROKINISSI SPORTS

Μετά τα επεισόδια που ξέσπασαν το βράδυ το Σαββάτου στον τελικό Κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, οι συλληφθέντες οδηγούνται στο αυτόφωρο. Σε εξέλιξη έρευνες για την ταυτοποίηση κι άλλων ατόμων, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν 15 συλληφθέντες από τα επεισόδια που έγιναν το Σάββατο στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό με τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ το μεσημέρι της Δευτέρας (23/5).

Σε αυτό μεταξύ άλλων τονίστηκε πως οι 15 αντιμετωπίζουν κατηγορίες κατά περίπτωση για διατάραξη της κοινής ειρήνης, της απλής σωματικής βλάβης, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, βίας κατά υπαλλήλων και περί αντιμετώπισης βίας για αθλητικές εκδηλώσεις.

Μάλιστα στο ίδιο ρεπορτάζ γίνεται λόγος πως είναι σε πλήρη εξέλιξη και η ταυτοποίηση και άλλων ατόμων που μετείχαν στα επεισόδια μέσω των καμερών του Ολυμπιακού Σταδίου.

Μετά από ελέγχους, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 18 βεγγαλικά, 12 ναυτικές φωτοβολίδες, 10 καπνογόνα, 10 βεγγαλικά με φυτίλι και δύο πυρσοί.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2022 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ