CHAMPIONS LEAGUE

Τελικός Champions League 2022: Ο τρελός χορός του Κάρλο Αντσελότι στο χορτάρι του Σταντ ντε Φρανς

Ο Αντσελότι χορεύει σαν μικρό παιδί με τους παίκτες της Ρεάλ μετά την κατάκτηση του Champions League
Ο Αντσελότι χορεύει σαν μικρό παιδί με τους παίκτες της Ρεάλ μετά την κατάκτηση του Champions League PRINT SCREEN TWITTER

Ο Κάρλο Αντσελότι πανηγύρισε την κατάκτηση του Champions League με τη Ρεάλ, χορεύοντας σαν μικρό παιδί με τους παίκτες του μπροστά από τον κόσμο της ομάδας που ταξίδεψε στο Παρίσι για να τους στηρίξει.

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του μετά την κατάκτηση του Champions League από τη Ρεάλ, του 14ου της ομάδας, το οποίο τον έβαλε στο πάνθεον της ιστορίας.

Αν και δεν είναι συνηθισμένες τέτοιες αντιδράσεις του, ο Ιταλός προπονητής, που έγραψε ιστορία με το προσωπικό του ρεκόρ, αφού σήκωσε το τρόπαιο για τέταρτη φορά με την ιδιότητα του προπονητή, πανηγύρισε τον θρίαμβο της βασίλισσας χορεύοντας εκστασισμένος, μπροστά από τους φίλους των Μαδριλένων, που είχαν ταξιδέψει στο Παρίσι για στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Η Game Night από το House Twenty Four για τον θρίαμβο της Ρεάλ στο Παρίσι

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE 2022 ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ