EURO

Τελική πρόβα με Αρμενία

Τελική πρόβα με Αρμενία
Εθνική Ελλάδος

Πρόβα ενδεκάδας για το EURO, θα κάνει ο Ρεχάγκελ στο τελευταίο φιλικό με την Αρμενία(21:00-ALPHA)

O Γερμανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει το σχήμα που έχει στο μυαλό του για την αναμέτρηση με τους Σκανδιναβούς στις 10 Ιουνίου στο Σάλτσμπουργκ και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, στο τελευταίο τεστ πριν ξεκινήσει η προσπάθεια της "γαλανόλευκης" να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης.
O ομοσπονδιακός τεχνικός περιμένει βελτίωση της εικόνας της ομάδας σε σχέση με το φιλικό με την Ουγγαρία όπου εμφανίστηκαν πολλές αδυναμίες, ώστε να λειτουργήσει και ως μάθημα εκείνο το παιχνίδι.

Το πιθανό σχήμα

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Ότο Ρεχάγκελ θα επιλέξει ένα σχήμα 4-1-2-3 που είναι και το επικρατέστερο για το EURO 2008. O Νικοπολίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια εκτός αν επιλεγεί τελικά να προφυλαχθεί οπότε θα κάνει ντεμπούτο ο Τζόρβας, ο Σεϊταρίδης στο δεξί άκρο, ο Τοροσίδης στο αριστερό και οι Κυργιάκος, Δέλλας στο κέντρο της άμυνας.

Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκεται ο Κατσουράνης ως αμυντικό χαφ και στα πλάγια οι Μπασινάς και Καραγκούνης με τον τελευταίο πάντως να μην είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσει λόγω του τραυματισμού που είχε και τον κράτησε εκτός για πολλές μέρες και όπως τόνισε και ο ίδιος δεν αισθάνεται απόλυτα έτοιμος.

Αν τελικά ο Ρεχάγκελ τον κρατήσει στον πάγκο, θα ξεκινήσει στη θέση του ο Άντζας. Στην επίθεση θα είναι οι Αμανατίδης και Χαριστέας στα δύο άκρα και ο Γκέκας στην κορυφή.

Η ενδεχόμενη επιστροφή του Καραγκούνη στην ενδεκάδα είναι ένα από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν με τον τεχνικό της πρωταθλήτριας Ευρώπης να περιμένει καλύτερη λειτουργία στη μεσαία γραμμή, ενώ παράλληλα έχει ζητήσει μέσα από τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών, πίεση από ψηλά.

Εξάλλου με ενδιαφέρον αναμένεται και η αμυντική παρουσία της Εθνικής, εκεί όπου υπήρξαν σημαντικά προβλήματα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Ουγγαρία.

Διαιτητής θα είναι ο Ραφάτι Μπάμπακ, βοηθοί του οι Χόλγκερ Χένσελ, Φρανκ Βίλεμποργκ και 4ος διαιτητής ο Γιόχεν Ντρέες.

Εκτός ο Χαλκιάς

Εκτός πλάνων για το φιλικό με την Αρμενία είναι ο Κώστας Χαλκιάς ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αντίχειρα και θα μείνει εκτός προπονήσεων για 3-4 μέρες.

Ο τερματοφύλακας του Άρη ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην τελευταία προπόνηση το Σάββατο και έτσι ο Ότο Ρεχάγκελ θα έχει στη διάθεση του τους Νικοπολίδη και Τζόρβα για τη θέση κάτω από τα δοκάρια.

Επίσης το μεσημέρι αναμένεται στη Φρανκφούρτη, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης ο οποίος είναι πιθανό να έχει συνάντηση με τους διεθνείς για το θέμα του πριμ. Υπενθυμίζεται ότι οι διεθνείς ζήτησαν 150.000 ευρώ ανά παίκτη, με την ΕΠΟ να παρουσιάζει έγγραφο της UEFA, όπου αναφέρονται αναλυτικά τα πριμ για κάθε νίκη και κάθε ισοπαλία.

Κόσμος και σκάουτερ στις εξέδρες

Στο Όφενμπαχ αναμένεται να βρεθούν περίπου 10.000 φίλαθλοι για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, οι περισσότεροι εκ των οποίων θα είναι Έλληνες φίλαθλοι οι οποίοι θα δουν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο τελευταίο του τεστ πριν από τη έναρξη της διοργάνωσης στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας.

Παράλληλα όμως το "παρών" θα δώσουν και αρκετοί σκάουτερ ξένων ομάδων για να παρακολουθήσουν παίκτες της Εθνικής για τους οποίους ενδιαφέρονται.

Aπό Δευτέρα η διάθεση των εισιτηρίων

Η διάθεσή των επιπλέον εισιτηρίων που εξασφάλισε η ΕΠΟ για το EURO, θα ξεκινήσει τη Δευτέρα(2/6) και θα γίνεται από ειδικό χώρο στον 1ο όροφο της Λ. Συγγρού 137 (καθημερινά, ώρες 12:00-17:00).

Κάθε φίλαθλος δικαιούται τρία (3) εισιτήρια για κάθε αγώνα της Εθνικής Ομάδας. Για την αγορά τους είναι απαραίτητη η φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας, η οποία θα κατατίθεται στον υπεύθυνο πώλησης των εισιτηρίων.


































TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ