ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελειώνει του Ανσαριφάρντ στην Νότιγχαμ Φόρεστ

Iran's Karim Ansarifard during a friendly soccer match between Turkey and Iran, in Istanbul, Monday, May 28, 2018. (AP Photo)
Iran's Karim Ansarifard during a friendly soccer match between Turkey and Iran, in Istanbul, Monday, May 28, 2018. (AP Photo) AP PHOTO

Κορυφαία βρετανικά Μέσα υποστηρίζουν πως η δίμηνη περιπέτεια του Καρίμ Ανσαριφάρντ με την μεταγραφή του στην Νότιγχαμ Φόρεστ θα έχει σύντομα αίσιο τέλος.

Από τον Σεπτέμβριο παραμένει στα "πιτς" ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με την Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά δεν μπορεί ν' ανακοινωθεί από το αγγλικό κλαμπ εξαιτίας του κωλύματος με την άδεια εργασίας. Φτάσαμε, λοιπόν, Νοέμβριο και το πρόβλημα φαίνεται πως θα ξεπεραστεί.

Αγγλικά Μέσα όπως το BBC και η Daily Mail υποστηρίζουν με ρεπορτάζ τους πως σύντομα οι "Κόκκινοι" θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν το deal με τον Ιρανό επιθετικό, γεγονός που χαροποιεί τον Αϊτόρ Καράνκα που δήλωσε επί του θέματος: "Είμαι αισιόδοξος, θα είναι καλό για όλους. Ξέραμε από την αρχή την κατάσταση, ξέραμε ότι μάλλον θα έπρεπε να περιμένουμε. Γνωρίζω ότι το κλαμπ τα πάει καλά (με το ζήτημα του Ιρανού). Εάν κάποια στιγμή ανακοινώσουμε κάτι, θα είμαι πραγματικά ευτυχισμένος. Θα δούμε τι θα γίνει, είμαι υπομονετικός".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ