ΡΟΜΑ

"Τελειώνει μέσα στην εβδομάδα του Ρουί Πατρίσιο στη Ρόμα"

Ο τερματοφύλακας της Γουλβς, Ρουί Πατρίσιο, στο ματς κόντρα στην Μπράιτον στο Μολινό.
Ο τερματοφύλακας της Γουλβς, Ρουί Πατρίσιο, στο ματς κόντρα στην Μπράιτον © 2021 NAOMI BAKE/ASSOCIATED PRESS, POOL

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, μέσα στην εβδομάδα πρόκειται να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Ρουί Πατρίσιο στη Ρόμα, μία υπόθεση που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό για την περίπτωση του Ζοσέ Σα.

Εβδομάδα εξελίξεων είναι αυτή που διανύουμε στη Ρόμα. Ο Ζοσέ Μουρίνιο αναμένεται στην αιώνια πόλη και μαζί του θα κλείσουν αρκετά μεταγραφικά μέτωπα των τζαλορόσι. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, θετικό τέλος θα έχει η υπόθεση του Ρουί Πατρίσιο.

Συγκεκριμένα, σε tweet του αναφέρει πως η μεταγραφή του 33χρονου γκολκίπερ απ' τη Γουλβς στη Ρόμα θα οριστικοποιηθεί μέσα στην εβδομάδα. Οι δύο ομάδες βρίσκονταν αρκετό καιρό σε διαπραγματεύσεις, ωστόσο φαίνεται ότι η χρυσή τομή έχει βρεθεί. Τα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρονται σε κλείσιμο του deal στα 6 εκατομμύρια ευρώ, με τον Πορτογάλο γκολκίπερ να υπογράφει τριετές συμβόλαιο.

Τη συγκεκριμένη υπόθεση τρέχει και ο Πορτογάλος ατζέντης, Ζόρζε Μέντες, ο οποίος τρέχει και το θέμα της μεταγραφής του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Ζοζέ Σα στη Γουλβς. Η μετακίνηση του Ρουί Πατρίσιο ενδιαφέρει άμεσα τους ερυθρόλευκους.

Μόλις οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Πορτογάλου τερματοφύλακα στους τζαλορόσι, τότε , ο Σα θα γίνει… λύκος, με τη μεταγραφή να φτάνει στα 10,5 εκατ. ευρώ, όπως εδώ και μέρες σας ενημερώσαμε σχετικά.

TAGS ΡΟΜΑ SERIE A PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ